ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Μέσι επέστρεψε στις προπονήσεις μετά από 15 μέρες

Barcelona forward Lionel Messi waves to the crowd prior of the Joan Gamper trophy soccer match between FC Barcelona and Arsenal at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Aug. 4, 2019. (AP Photo/Joan Monfort)
Barcelona forward Lionel Messi waves to the crowd prior of the Joan Gamper trophy soccer match between FC Barcelona and Arsenal at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Aug. 4, 2019. (AP Photo/Joan Monfort) AP PHOTO/JOAN MONFORT

Ο Λιονέλ Μέσι πήρε μέρος για πρώτη φορά σε προπόνηση της Μπαρτσελόνα μετά από απουσίας 15 ημερών και έχει πιθανότητες να προλάβει το ματς κόντρα στην Μπέτις την ερχόμενη Κυριακή.

Πολύ ευχάριστα νέα επεφύλασε η απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης (21/8) για τον Ερνέστο Βαλβέρδε αλλά και τους παίκτες της Μπαρτσελόνα, καθώς σε αυτήν πήρε μέρος κανονικά και ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού εδώ και 15 ημέρες.

Ο "Pulga" είχε καταφέρει να συμμετάσχει μόνο στην πρώτη φετινή προπόνηση των "μπλαουγκράνα" μετά την επιστροφή του από το Copa America, με τον Αργεντινό να κάνει όλο αυτό το διάστημα ατομικές προπονήσεις για να μπει τελικά σε φουλ πρόγραμμα την Τετάρτη.

Η επιστροφή Μέσι έρχεται μάλιστα σε ιδανικό σημείο για την "Μπάρσα" καθώς οι Λουίς Σουάρες και Ουσμάν Ντεμπελέ είναι στη λίστα των τραυματιών, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να ελπίζει πως ο Μέσι θα μπορέσει να δηλώσει παρών στον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με την Μπέτις στο "Καμπ Νόου" για την 2η αγωνιστική της La Liga.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ