ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Μέσι αντέγραψε λόμπα του... 2010!

Barcelona's Messi celebrates after scoring during La Liga soccer match between Betis and Barcelona at the Benito Villamarin stadium in Seville, Spain, Sunday, March 17, 2019. (AP Photo/Miguel Morenatti)
Barcelona's Messi celebrates after scoring during La Liga soccer match between Betis and Barcelona at the Benito Villamarin stadium in Seville, Spain, Sunday, March 17, 2019. (AP Photo/Miguel Morenatti) AP PHOTO/MIGUEL MORENATTI

Η λόμπα παγκόσμιας κλάσης του Μέσι με την Μπέτις προκάλεσε παραλήρημα στον κόσμο του ποδοσφαίρου, με την Μπαρτσελόνα να ξεκαθαρίζει όμως ότι ο ο Αργεντινός είχε πετύχει γκολ-καρμπόν το 2010 (VIDEO).

Μέσι να τον πιεις στο ποτήρι! Ο Αργεντινός σούπερ σταρ είναι σε δαιμονιώδη φόρμα και αυτό φάνηκε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο και στο "Μπενίτο Βιγιαμαρίν" το βράδυ της Κυριακής στην Ανδαλουσία, όταν πανηγύρισε χατ-τρικ απέναντι στην Μπέτις και ανάγκασε ακόμα και τους οπαδούς της Μπέτις να τον καταχειροκροτήσουν.

Αιτία ήταν το τελευταίο αποτύπωμα που άφησε στο χορτάρι, με την εκπληκτική λόμπα που έκανε συμπαίκτες και αντιπάλους να τραβήξουν τα μαλλιά τους αλλά και που υποχρέωσε τα μεγαλύτερα ισπανικά αθλητικά μέσα να ψάξουν παρόμοια γκολ από άλλους σταρ της ασπρόμαυρης στρογγυλής Θεάς για να συγκριθούν με αυτό του Μέσι.

Μπαρτσελόνα: Ο Μέσι αντέγραψε λόμπα του... 2010!

Την ίδια ώρα πάντως, η Μπαρτσελόνα προχώρησε σε μία άλλη σύγκριση, ακόμα πιο ιδιαίτερη, αφού βρήκε πανομοιότυπο γκολ με την υπογραφή του Μέσι από το 2010 και τον εκτός έδρας αγώνα με την Τενερίφη!

"Δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε ακόμα το γκολ του Μέσι την Κυριακή αλλά το έχει ξανακάνει στο παρελθόν... ΤΙ ΓΚΟΛ!", ήταν το σχετικό σχόλιο που συνόδευσε το video με το γκολ του "Pulga" εννέα χρόνια πριν με "θύμα" την Τενερίφη.

Photo Credits: AP Photo/Miguel Morenatti

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ