ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Κούμαν θέλει τον Ντεστ

United States defender Sergino Dest moves the ball against Canada during the second half of a CONCACAF Nations League soccer match Friday, Nov. 15, 2019, in Orlando, Fla. (AP Photo/John Raoux)
United States defender Sergino Dest moves the ball against Canada during the second half of a CONCACAF Nations League soccer match Friday, Nov. 15, 2019, in Orlando, Fla. (AP Photo/John Raoux) AP

Ο Ρόναλντ Κούμαν εισηγήθηκε στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα την απόκτηση του 19χρονου μπακ του Άγιαξ, Σερτζίνιο Ντεστ, καθώς ο Νέλσον Σεμέδο πιθανότατα θα πωληθεί.

Το ραντεβού της Μπαρτσελόνα με τον Ζόρζε Μέντες οδήγησε στο συμπέρασμα ότι η πώληση του πελάτη του Πορτογάλου super agent, Νέλσον Σεμέδο, είναι αναπόφευκτη. Η ομάδα της Βαρκελώνης ήδη ψάχνει για δεξιό μπακ και η εισήγηση του προπονητή των μπλαουγκράνα, Ρόναλντ Κούμαν, είναι ο Σερτζίνιο Ντεστ.

Ο 19χρονος μπακ του Άγιαξ είναι ο παίκτης που αρέσει περισσότερο στον Ολλανδό τεχνικό. Ο διεθνής Αμερικανός, ωστόσο, βρίσκεται στο στόχαστρο και της Μπάγερν.

Στο μυαλό του Κούμαν, σύμφωνα με τη Mundo Deportivo, o Ντεστ προσεγγίζει το στυλ παιχνιδιού του Ντάνι Άλβες. Άλλη μια παράμετρος που οδήγησε στην εισήγησή του προς την μπλαουγκράνα διοίκηση είναι το γεγονός ότι μπορεί να παίξει και στις δύο πλευρές.

Photo credits: AP Photo/John Raoux

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ