ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Κούμαν είπε στον Πουτς να ψάξει νέα ομάδα

Barcelona's Ricard Puig gestures during a training session at the Luz stadium in Lisbon, Thursday Aug. 13, 2020. Barcelona will play Bayern Munich in a Champions League quarterfinals soccer match on Friday. (AP Photo/Manu Fernandez, Pool)
Barcelona's Ricard Puig gestures during a training session at the Luz stadium in Lisbon, Thursday Aug. 13, 2020. Barcelona will play Bayern Munich in a Champions League quarterfinals soccer match on Friday. (AP Photo/Manu Fernandez, Pool) AP

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν, φέρεται να είπε στον Ρίκι Πουτς να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, εφόσον δεν βρίσκεται στα πλάνα του για τη νέα σεζόν.

Στα πλάνα του Ρόναλντ Κούμαν για τη νέα σεζόν δεν βρίσκεται ο Ρίκι Πουτς. Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, όπως αναφέρει το καταλανικό ραδιόφωνο RAC1, είπε στον 21χρονο μέσο να ψάξει για την νέα του ομάδα.

Σύμφωνα με το ισπανικό ΜΜΕ, ο Κούμαν δεν πείστηκε με όσα είδε από τον Πουτς στην προετοιμασία των Καταλανών, ενώ παράλληλα θεωρεί ότι δεν υπάρχει χώρος γι' αυτόν στη μεσαία γραμμή της ομάδας του, εφόσον εκεί βρίσκονται ήδη οι Ντε Γιόνγκ και Πιάνιτς.

Ο Πουτς, ο οποίος προέρχεται απο τα φυτώρια της Μπαρτσελόνα, έχει αγωνιστεί σε 15 παιχνίδια με την ανδρική ομάδα των Καταλανών, ενώ ο Κίκε Σετιέν τον χρησιμοποίησε 11 φορές στην περσινή σεζόν της La Liga. Το συμβόλαιό του με τους μπλαουγκράνα λήγει το 2023.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μπαρτσελόνα: Οι 16 άκαρπες επαφές για να κλείσει τον Λαουτάρο Μαρτίνες
Μπαρτσελόνα: Ο Κούμαν θέλει τον Ντεστ
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ