ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Γκριεζμάν θέλει το "7" του Κουτίνιο αλλά δεν μπορεί να το πάρει

FC Barcelona's Antoine Griezmann during the Joan Gamper trophy soccer match between FC Barcelona and Arsenal at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Aug. 4, 2019. (AP Photo/Joan Monfort)
FC Barcelona's Antoine Griezmann during the Joan Gamper trophy soccer match between FC Barcelona and Arsenal at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Aug. 4, 2019. (AP Photo/Joan Monfort) AP PHOTO/JOAN MONFORT

O Αντουάν Γκριεζμάν, μετά τη φυγή του Φιλίπε Κουτίνιο, ήθελε να πάρει το αγαπημένο του "7", αλλά ένας κανονισμός της La Liga δεν του επιτρέπει να προχωρήσει σε αλλαγή αριθμού φανέλας.

Η αποχώρηση του Φιλίπε Κουτίνιο για το Μόναχο και την Μπαγερν έδωσε την ευκαιρία στον Αντουάν Γκριεζμάν να "φλερτάρει" με το αγαπημένο του "7", το οποίο φορούσε ο Βραζιλιάνος σταρ την τελευταία διετία στην Μπαρτσελόνα.

Ωστόσο, ο Γάλλος επιθετικός είναι αναγκασμένος να κάνει ένα χρόνο υπομονή, αφού ένας κανονισμός της La Liga δεν του επιτρέπει να προβεί σε αλλαγή αριθμού από την στιγμή που αγωνίστηκε σε επίσημο παιχνίδι και συγκεκριμένα στον αγώνα με την Μπιλμπάο με το Νο.17 στην πλάτη.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς του ισπανικού πρωταθλήματος, ένας ποδοσφαιριστής πρέπει να φοράει τον ίδιο αριθμό φανέλας καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν. Το ίδιο, βέβαια, δεν ισχύει για το Champions League, στο οποίο ο Γκριεζμάν μπορεί να αγωνιστεί κανονικά με το "7" στη φανέλα, αν το θελήσει ο ίδιος, αφού πρόκειται για διαφορετική διοργάνωση.

Photo Credits: AP Photo/Joan Monfort

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ