ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Γκαρθία απέρριψε την πρόταση της Σίτι και πλησιάζει

Manchester City's Eric Garcia during the English League Cup soccer match between Manchester City and Southampton at Etihad stadium in Manchester, England, Tuesday, Oct. 29, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City's Eric Garcia during the English League Cup soccer match between Manchester City and Southampton at Etihad stadium in Manchester, England, Tuesday, Oct. 29, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, παραδέχθηκε ότι ο Έρικ Γκαρθία απέρριψε την πρόταση για επέκταση του συμβολαίου κάτι που φέρνει την επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα όλο και πιο κοντά.

Ο Έρικ Γκαρθία απέρριψε την πρόταση της Μάντσεστερ Σίτι για επέκταση της συνεργασίας τους, η οποία σύμφωνα με το τρέχον συμβόλαιο εκπνέει το καλοκαίρι του 2021. Το παραδέχθηκε και ο ίδιος ο προπονητής των πολιτών, Πεπ Γκουαρδιόλα, με δηλώσεις του.

"Θα θέλαμε ο Έρικ να συνεχίσει, αλλά δεν θέλει ο ίδιος. Φανταζόμαστε ότι θέλει να παίξει κάπου αλλού", υποστήριξε ο Καταλανός προπονητής. Φαίνεται ότι έτσι ανοίγει ο δρόμος επιστροφής του 19χρονου κεντρικού αμυντικού στην Μπαρτσελόνα.

Άλλωστε ξεκίνησε την καριέρα του από τη Μασία και τα τμήματα υποδομής των μπλαουγκράνα πριν φύγει σε ηλικία 16 ετών με προορισμό το Μάντσεστερ. Η Μπάρτσα βλέπει στο πρόσωπο του 19χρονου αμυντικού της Σίτι τον νέο Ζεράρ Πικέ. Ατζέντης του είναι ο πρώην παίκτης της ομάδας, Ιβάν ντε λα Πένια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Mundo Deportivo και Sport η ομάδα της Βαρκελώνης δεν θα περιμένει το 2021 και θα προσπαθήσει να τον αποκτήσει της επόμενες ημέρες σε πιο συμφέρουσα τιμή (εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι δεν ανανεώνει).

Photo credits: AP Images

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ