ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαρτσελόνα: O 19χρονος Σάρα της Σάο Πάουλο που θέλουν οι "μπλαουγκράνα" (VIDEO)

Μπαρτσελόνα: O 19χρονος Σάρα της Σάο Πάουλο που θέλουν οι "μπλαουγκράνα" (VIDEO)

Η Μπαρτσελόνα επιδιώκει ν' αποκτήσει τον 19χρονο αριστεροπόδαρο μεσοεπιθετικό της Σάο Πάουλο, Γκαμπριέλ Σάρα, σύμφωνα με βραζιλιάνικα και ισπανικά ΜΜΕ. (VIDEO)

Τα ραντάρ της στη βραζιλιάνικη αγορά έχει η Μπαρτσελόνα προκειμένου να βρει νέα ταλέντα από τη "χώρα της σάμπα". Σύμφωνα με βραζιλιάνικα (Globoesporte) και ισπανικά (Sport) ΜΜΕ οι "μπλαουγκράνα" εξετάζουν την περίπτωση του Γκαμπριέλ Σάρα.

Ο 19χρονος αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός κάνει τα πρώτα του βήματα με τη Σάο Πάουλο (συμμετείχε στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής του Brasileirao), ωστόσο οι scouts της ομάδας της Βαρκελώνης τον έχουν ήδη ξεχωρίσει. Μάλιστα, η έκθεση που έδωσε ο Πεπ Μποέδα (επικεφαλής scouting στη Νότιο Αμερική) ήταν εξαιρετική κι έκανε ιδιαίτερη αναφορά τόσο στη μεταβίβαση της μπάλας από τον Νοτιοαμερικανό και τη χρήση και των δύο ποδιών.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την παρελθούσα (θερινή) μεταγραφική περίοδο, η ομάδα της Βαρκελώνης απέκτησε τον 22χρονο μέσο, Αρτούρ, από την Γκρέμιο. Μάλιστα, έχει ήδη 9 συμμετοχές στη ισπανικά Liga, 1 στο Copa del Rey και 4 στο Champions League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ