ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: MVP με το "καλημέρα" ο Κουτίνιο

Μπαρτσελόνα: MVP με το "καλημέρα" ο Κουτίνιο
AP PHOTO/JOAN MONFORT

Ο Φελίπε Κουτίνιο επέστρεψε στην Μπαρτσελόνα, είναι αποφασισμένος να μείνει και με το "καλημέρα" αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης στην πρόβα τζενεράλε ενόψει της επιστροφής του πρωταθλήματος.

Η πρόβα τζενεράλε της Μπαρτσελόνα στο άδειο Καμπ Νόου στέφθηκε με επιτυχία. Οι μπλαουγκράνα κατέκτησαν το 55ο τουρνουά Τζουάν Γκαμπέρ λίγες μέρες πριν την επιστροφή τους στις υποχρεώσεις στo ισπανικό πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν επικράτησε 1-0 της Έλτσε χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Αντουάν Γκριεζμάν μετά από ασίστ του Τζόρντι Άλμπα στο 2'. Η είδηση όμως για την Μπάρτσα ήταν άλλη, ο MVP.

Πολυτιμότερος παίκτης του τουρνουα αναδείχθηκε ο Φελίπε Κουτίνιο, που επέστρεψε στην ομάδα μετά τον δανεισμό του στην Μπάγερν Μονάχου. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχει κερδίσει ήδη την εμπιστοσύνη του κόσμου, καθώς συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Ο 28χρονος επιθετικός είναι αποφασισμένος να μείνει στην ομάδα και να πείσει τον Ρόναλντ Κούμαν, δήλωσε μάλιστα χαρούμενος για τη διάκριση τονίζοντας πως έχει να δώσει πολλά, ενώ του είχε λείψει να παίξει στο Καμπ Νόου.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ