ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Γκριεζμάν συζητούσε μπόνους υπογραφής 14 εκατ. από τον Μάρτιο

FC Barcelona's Antoine Griezmann during the Joan Gamper trophy soccer match between FC Barcelona and Arsenal at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Aug. 4, 2019. (AP Photo/Joan Monfort)
FC Barcelona's Antoine Griezmann during the Joan Gamper trophy soccer match between FC Barcelona and Arsenal at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Aug. 4, 2019. (AP Photo/Joan Monfort) AP PHOTO/JOAN MONFORT

Η Mundo υποστηρίζει πως ο Αντουάν Γκριεζμάν συζητούσε με την Μπαρτσελόνα από τον Μάρτιο, χωρίς την άδεια της Ατλέτικο Μαδρίτης, και διαπραγματευόταν πριμ υπογραφής 14 εκατομμυρίων.

Η μεταγραφή του Αντουάν Γκριεζμάν στην Μπαρτσελόνα που έφτασε τα 120 εκατ. ευρώ έχει απασχολήσει τα διεθνή ΜΜΕ τον τελευταίο καιρό. Η Ατλέτικο Μαδρίτης κατηγόρησε τους "μπλαουγκράνα" πως διαπραγματεύτηκαν με τον ποδοσφαιριστή, ενώ ήταν ακόμη μέλος των "ροχιμπλάνκος".

Νέο δημοσίευμα υποστηρίζει πως ο ποδοσφαιριτής είχε συμφωνήσει από τον Μάρτιο, καθώς βγήκαν στο φως e-mail που το αποδεικνύουν.

Σύμφωνα με την Mundo, ένας Γάλλος δικηγόρος αντάλλαξε διάφορα e-mail με την οικογένεια του Γκριεζμάν τον Μάρτιο που μας πέρασε, έτσι ώστε να προβλεφθεί το ποσό που θα πληρωθεί ως προμήθεια για τη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα, ενώσω ήταν ακόμη ποδοσφαιριστής της Ατλέτικο Μαδρίτης. Στις διαπραγματεύσεις πήραν μέρος η αδερφή και ο πατέρας του 28χρονου, ένας συμπατριώτης του ατζέντης και ένας διαμεσολαβητής από την Βαρκελώνη.

Οι συζητήσεις όμως κατέστησαν άκαρπες, ο καταμερισμός του ποσού των 14 εκατ. ευρώ χάλασε το deal και έτσι οι διαφωνίες οδήγησαν τον Γάλλο εκπρόσωπο εκτός των διαπραγματεύσεων με απόφαση της οικογένειας. Αυτό είχε ως συνέπεια να βγάλει στη φόρα το θέμα, παρουσιάζοντας τα επίμαχα e-mail.

Πλέον, η υπόθεση θα περάσει στα χέρια της δικαιοσύνης για να γίνει η σχετική έρευνα, ενώ η Ατλέτικο έχει ένα ισχυρό όπλο στα χέρια της έτσι ώστε να κινηθεί νομικά εναντίον της Μπαρτσελόνα και να την καταγγείλει στην Ομοσπονδία.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ