ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: "Μπλαουγκράνα" επίσημα ο Τοντιμπό

Barcelona coach Ernesto Valverde during the Spanish La Liga soccer match between Valencia and Barcelona, at the Mestalla stadium in Valencia, Spain, Sunday, Oct. 7, 2018. (AP Photo/Alberto Saiz)
Barcelona coach Ernesto Valverde during the Spanish La Liga soccer match between Valencia and Barcelona, at the Mestalla stadium in Valencia, Spain, Sunday, Oct. 7, 2018. (AP Photo/Alberto Saiz) AP PHOTO/ALBERTO SAIZ

Ο Ζαν Κλερ Τοντιμπό ανακοινώθηκε από την Μπαρτσελόνα το μεσημέρι της Τρίτης (8/1). Ο παίκτης θα ενσωματωθεί στους "μπλαουγκράνα" την 1η Ιουλίου του 2019.

Η Μπαρτσελόνα "έψηνε" την απόκτηση του Ζαν Κλερ Τοντιμπό εδώ και αρκετό καιρό και εν τέλει τον ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τρίτης (8/1).

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε απέκτησε τον ποδοσφαιριστή με ελεύθερη μεταγραφή από την Τουλούζ, ωστόσο αποφασίστηκε να ενταχθεί στην ομάδα από την 1η Ιουλίου.

Ο Τοντιμπό είναι 19 ετών και στη Γαλλία έχει λάβει τον χαρακτηρισμό "νέος Βαράν". Στη μέχρι στιγμής καριέρα του έχει αγωνιστεί στα τμήματα υποδομής της Τουλούζ και το περασμένο καλοκαίρι προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ