ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαρτσελόνα - Μπιλμπάο 1-1: Τρίτη σερί γκέλα για τους "μπλαουγκράνα" του Βαλβέρδε!

FC Barcelona's Lionel Messi gestures as he sits on the bench prior to the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Athletic Bilbao at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Sept. 29, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Lionel Messi gestures as he sits on the bench prior to the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Athletic Bilbao at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Sept. 29, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Σαν να "ξέχασε" να νικάει η Μπαρτσελόνα την τελευταία εβδομάδα, μετρώντας τρίτη συνεχόμενη απώλεια στο πρωτάθλημα της La Liga. Μετά το 2-2 με την Ζιρόνα, την ήττα με 2-1 από την Λεγανές ήρθε και το 1-1 με την Μπιλμπάο στο "Καμπ Νου".

Δεν λέει να συνέρθει η Μπαρτσελόνα που δεν κατάφερε να κερδίσει για τρίτο συνεχόμενο ματς στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο ήταν με το... μαχαίρι στο στόμα και κατάφερε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας από το "Καμπ Νου", αφού το ματς έληξε 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, εκμεταλλεύτηκαν την επιλογή του Ερνέστο Βαλβέρδε ν' αφήσει στον πάγκο τον Λιονέλ Μέσι και σκόραραν στο 41' με τον Ντε Μάρκος.

Νωρίτερα, η ομάδα του Μπερίσο θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα γκολ, ωστόσο ο Ινιάκι Γουίλιαμς -κατά κύριο λόγο- δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, τα πράγματα... σκούρυναν για τον Βαλβέρδε και αποτελούσε μονόδρομο για τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακό να ρίξει στη μάχη τον Λιονέλ Μέσι. Πράγματι, ο 54χρονος πέρασε τον Αργεντινό στο 55' και η Μπαρτσελόνα έγινε πιο επιθετική, ενώ οι ποδοσφαιριστές της Αθλέτικ περισσότερο σκεφτόντουσαν πώς να σταματήσουν τον ηγέτη των "μπλαουγκράνα" παρά πώς να επιτεθούν.

Ο Μέσι πήρε από το χέρι την ομάδα του και η Μπάρτσα έφτιαξε δύο σούπερ ευκαιρίες που κατέληξαν στο δοκάρι του Σιμόν (ένα για τον Αργεντινό, ένα για τον Κουτίνιο). Ωστόσο, ο Βαλβέρδε τράβηξε... άσο στο 80'. Έβγαλε τον Ντεμπελέ, αντικαθιστώντας τον με Μουνίρ. Ο διεθνής Ισπανός με ρίζες από το Μαρόκο τον δικαίωσε, σκοράροντας το γκολ της ισοφάρισης στο 84'.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ