ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαρτσελόνα - Μπέτις: Ο έντονος διάλογος Βαλβέρδε - Πικέ την ώρα του ματς

Μπαρτσελόνα - Μπέτις: Ο έντονος διάλογος Βαλβέρδε - Πικέ την ώρα του ματς

Η παρακάμερα του Μπαρτσελόνα - Μπέτις αποκαλύπτει την έντονη διαφωνία του Ερνέστο Βαλβέρδε με τον Ζεράρ Πικέ για την τακτική στη διάρκεια του ματς του "Camp Nou".

Η Μπέτις ήταν η μεγάλη θριαμβεύτρια στο "Camp Nou", καθώς επιβλήθηκε με το εμφατικό 4-3 της Μπαρτσελόνα και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη επί των Καταλανών μετά το 2008 και πρώτη στη γήπεδο των "μπλαουγκράνα" από το 1998!

Η ήττα προκάλεσε αναστάτωση στην ομάδα της Βαρκελώνης. Ο Ζεράρ Πικέ είχε λεκτική αντιπαράθεση με τους Λουίς Σουάρες και Αρτούρο Βιδάλ μετά τη λήξη του ματς, ενώ ο Ερνέστο Βαλβέρδε παραδέχθηκε στους συνεργάτες του στο ημίχρονο ότι έσφαλε ως προς τον αρχικό σχεδιασμό.

Η παρακάμερα του Movistar αποκάλυψε ένα ακόμη επεισόδιο με πρωταγωνιστές τον τεχνικό και τον κεντρικό αμυντικό των "μπλαουγκράνα". Ενώ το σκορ ήταν 1-3, ο Ζεράρ Πικέ είπε απευθυνόμενος στον Ερνέστο Βαλβέρδε:

"Να μείνει ο Ιβάν (Ράκιτιτς) πίσω και να πάω εγώ μπροστά". Πράγματι, ο Πικέ πέρασε στην επίθεση, ο Ράκιτιτς έμεινε πίσω, η Μπαρτσελόνα μείωσε σε 2-3, αλλά στο 81ο λεπτό ο Κροάτης έκανε φάουλ, αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα κι αποβλήθηκε.

Ο "Txingurri" σε εκείνο σημείο εξέφρασε την έντονη ανησυχία του προς τον κεντρικό αμυντικό της ομάδας του: "Που πας, γαμ...το, ξανά! Θα μας βάλουν κι άλλο γκολ, Ζεράρ".

Όντως η Μπαρτσελόνα δέχθηκε και τέταρτο γκολ, ενώ ο Λιονέλ Μέσι στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό σκορ (3-4).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ