ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: "Μέσι, Πικέ και Μπουσκέτς μίλησαν με Τσάβι"

FC Barcelona's Lionel Messi celebrates during the Spanish La Liga soccer match between Espanyol and FC Barcelona at RCDE stadium in Cornella Llobregat, Spain, Saturday, Dec. 8, 2018. (AP Photo/Joan Monfort)
FC Barcelona's Lionel Messi celebrates during the Spanish La Liga soccer match between Espanyol and FC Barcelona at RCDE stadium in Cornella Llobregat, Spain, Saturday, Dec. 8, 2018. (AP Photo/Joan Monfort) AP PHOTO/JOAN MONFORT

Σύμφωνα με ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό, οι Μέσι, Πικέ και Μπουσκέτς μίλησαν με τον Τσάβι μετά το ραντεβού του με ανθρώπους της Μπαρτσελόνα.

Το μέλλον του Ερνέστο Βαλβέρδε στη Μπαρτσελόνα είναι δυσοίωνο και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να μπουν τίτλοι τέλους στη συνεργασία του με την ισπανική ομάδα. Μάλιστα, ο Τσάβι φέρεται να είναι ο Νο1 υποψήφιος διάδοχος για την άκρη του πάγκου των Καταλανών.

Ο ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός "Onda Cero" ανέφερε ότι οι Μέσι, Πικέ και Μπουσκέτς μίλησαν με τον άλλοτε συμπαίκτη τους και νυν προπονητή της Αλ Σαντ, προκειμένου αυτός να δεχτεί να επιστρέψει στην ομάδα της καρδιάς του. Αυτό φέρεται να έγινε μετά το ραντεβού που έκανε στη Ντόχα με ανθρώπους της Μπαρτσελόνα (Αμπιντάλ και Γκράου).

Οι τρεις παίκτες της Μπαρτσελόνα, όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του σταθμού, προσπάθησαν να τον "ψήσουν", ώστε να αποχωρήσει άμεσα από τη νυν ομάδα του και να γυρίσει σε γνώριμα λημέρια. Άλλωστε, η Μπαρτσελόνα θέλει να αλλάξει προπονητή από τώρα και όχι το επόμενο καλοκαίρι.

AP Photo/Joan Monfort

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ