ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Μένει ο Βιδάλ, φεύγει ο Μάλκομ

Barcelona's Arturo Vidal gestures during the Spanish Super Cup soccer match between Sevilla and Barcelona in Tangier, Morocco, Sunday, Aug. 12, 2018. (AP Photo/Mosa'ab Elshamy)
Barcelona's Arturo Vidal gestures during the Spanish Super Cup soccer match between Sevilla and Barcelona in Tangier, Morocco, Sunday, Aug. 12, 2018. (AP Photo/Mosa'ab Elshamy) AP

Σύμφωνα με την καταλανική "Sport", η Μπαρτσελόνα θα έχει και την επόμενη χρονιά τον Αρτούρο Βιδάλ, ενώ ο Μάλκομ βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από το "Καμπ Νόου".

Ο Αρτούρο Βιδάλ αναμένεται να φοράει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της καταλανικής "Sport". Ο Χιλιανός μέσος δέχθηκε μεγάλη προσφορά από ομάδα της Κίνας, αλλά ζήτησε από τον ατζέντη του να στείλει μήνυμα στους Καταλανούς ότι θέλει να μείνει στο "Καμπ Νόου", εκτός αν έρθει εξωπραγματική πρόταση που δεν θα μπορεί να αρνηθεί. Μεγάλο ρόλο παίζει και η πολύ καλή του σχέση με τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Εξάλλου, ο Μάλκομ θα αποχωρήσει από την ομάδα. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ δεν έπεισε με την παρουσία του και ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της Μπορντό δεν χωράει στα πλάνα του. Ειδικά, δε, αν αποκτηθεί ο Γκριεζμάν ή ο Νεϊμάρ, δεν θα έχει ρόλο και θέση στη νέα Μπαρτσελόνα. Έτσι, οι μπλαουγκράνα βγάζουν στο... σφυρί τον Μάλκομ και περιμένει να ακούσει προσφορές από ενδιαφερόμενες ομάδες, που θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

AP Photo/Mosa'ab Elshamy

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ