ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Με Μέσι στη Γερμανία ενόψει Ντόρτμουντ

Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring his side's third goal during the Champions League semifinal, first leg, soccer match between FC Barcelona and Liverpool at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, May 1, 2019. (AP Photo/Emilio Morenatti)
Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring his side's third goal during the Champions League semifinal, first leg, soccer match between FC Barcelona and Liverpool at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, May 1, 2019. (AP Photo/Emilio Morenatti) AP PHOTO/EMILIO MORENATTI

Ο Μέσι συμπεριλήφθηκε από τον Ερνέστο Βαλβέρδε στην αποστολή της Μπαρτσελόνα που θα ταξιδέψει στο Ντόρτμουντ για το παιχνίδι της Τρίτης στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Αν και αρχικά η παρουσία του στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League ήταν αμφίβολη τελικά ο Μέσι συμπεριλήφθηκε από τον Ερνέστο Βαλβέρδε στην αποστολή των "μπλαουγκράνα" για το παιχνίδι της Τρίτης με την Ντόρτμουντ στη Γερμανία.

Βέβαια ο Βάσκος τεχνικός πήρε μαζί του 22 ποδοσφαιριστές οπότε δεν αποκλείεται να θέλει να δει πως θα είναι ο Αργεντινός μέχρι την τελευταία στιγμή αλλά και πάλι η παρουσία του Μέσι στην αποστολή για πρώτη φορά φέτος καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό του αποτελεί είδηση.

Ο Βαλβέρδε πήρε μαζί του τους: Τερ Στέγκεν, Σεμέδο, Πικέ, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς, Τοντιμπό, Αρτούρ, Σουάρες, Μέσι, Νέτο, Λενγκλέ, Βαγκέ, Γκριεζμάν, Άλμπα, Αλένια, Σέρχι Ρομπέρτο, Ντε Γιονγκ, Βιντάλ, Τζούνιορ, Ινάκι Πένια, Πέρεθ, Ανσού Φατί.

- Το Champions League ξεκινάει στις 17/09. Είναι έτοιμη η ομάδα σου; Fantasy Champions League τουρνουά με εγγυημένα χρηματικά έπαθλα (αξίας ή ύψους) 100.000€!* (*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. Αφορά το συνολικό ποσό επάθλων του τουρνουά)

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ