ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: "Μάχη" Ποτσετίνο - Σετιέν για αντι-Βαλβέρδε

Tottenham's manager Mauricio Pochettino arrives before the Champions League, group B, soccer match between Tottenham and Red Star Belgrade, at the Tottenham Hotspur stadium in London, Tuesday, Oct. 22, 2019. (AP Photo/Ian Walton)
Tottenham's manager Mauricio Pochettino arrives before the Champions League, group B, soccer match between Tottenham and Red Star Belgrade, at the Tottenham Hotspur stadium in London, Tuesday, Oct. 22, 2019. (AP Photo/Ian Walton) AP PHOTO/IAN WALTON

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο και Κίκε Σετιέν είναι οι δύο βασικοί υποψήφιοι για να διαδεχθούν τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα εντός της ημέρας.

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει εντός της ημέρας ο Ερνέστο Βαλβέρδε από την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα. Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο των Καταλανών, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου προκειμένου να συζητήσουν για τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, ο Βαλβέρδε "πληρώνει" το μάρμαρο για τη μέτρια εικόνα που παρουσιάζουν οι "μπλαουγκράνα" την εφετινή σεζόν, με αποκορύφωμα τον αποκλεισμό από την Ατλέτικο στα ημιτελικά του Final Four του Super Cup Ισπανίας.

Μάλιστα, ήδη ακούστηκαν τα πρώτα ονόματα για να διαδεχθούν το "Txingurri", με τους Μαουρίσιο Ποτσετίνο και Κίκε Σετιέν να είναι οι βασικοί υποψήφιοι, όπως αναφέρει η " Mundo Deportivo". O πρώτος αποχώρησε από την Τότεναμ και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, διατηρώντας εξαιρετικές σχέσεις με τον Μπαρτομέου.

Από την άλλη πλευρά, ο 61χρονος Σετιέν βρέθηκε για μία διετία στον πάγκο της Μπέτις (2017-19), παρουσιάζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο, το οποίο ταιριάζει με τη φιλοσοφία της Μπαρτσελόνα. Πρόκειται για πιο βατή περίπτωση, αλλά υπάρχουν αμφιβολίες για το αν μπορεί να σταθεί στο επίπεδο της "Μπάρτσα". Όπως και να έχει, μέσα στην ημέρα θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις.

Photo Credits: AP Photo/Ian Walton

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ