ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ματιές σε Τσίρο Ιμόμπιλε

Lazio's Ciro Immobile celebrates scoring a goal during the Serie A Soccer match between Lazio and Cagliari, at Stadio Olimpico, in Rome, Italy, Thursday, July 23, 2020. (Alfredo Falcone/LaPresse via AP)
Lazio's Ciro Immobile celebrates scoring a goal during the Serie A Soccer match between Lazio and Cagliari, at Stadio Olimpico, in Rome, Italy, Thursday, July 23, 2020. (Alfredo Falcone/LaPresse via AP) AP

Η Μπαρτσελόνα έχει έρθει σε επαφή με τον Τσίρο Ιμόμπιλε, σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport. Ο Ιταλός επιθετικός προορίζεται για αντικαταστάτης του Σουάρες.

Ο Τσίρο Ιμόμπιλε είναι ένας εκ των υποψηφίων για την αντικατάσταση του Λουίς Σουάρες στην Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τοGazzettadelloSport.

Ο 30χρονος Ιταλός επιθετικός, ο οποίος την περσινή σεζόν πέτυχε 36 γκολ σε 37 παιχνίδια πρωταθλήματος και κέρδισε το Χρυσό Παπούτσι, έχει συμβόλαιο με την Λάτσιο μέχρι το 2023.

Η Λάτσιο θέλει να του προσφέρει νέο συμβόλαιο με καλύτερες αποδοχές, ωστόσο στο κόλπο μπαίνει και η Μπαρτσελόνα, η οποία ψάχνει κάποιον παίκτη να αντικαταστήσει το κενό του Λουίς Σουάρες, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Ρόναλντ Κούμαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ισπανία: Επίσημα στην Βαγιαδολίδ ο Ρομπέρτο
Σουάρες: "Όταν πρέπει, θα μιλήσω"
Μέσι: Μίλησε με τον Γκουαρδιόλα στο τηλέφωνο για μεταγραφή στην Σίτι
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ