ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ξέσπασμα Μπαρτομέου κατά VAR με καρφιά για την Ρεάλ

Μπαρτσελόνα: Ξέσπασμα Μπαρτομέου κατά VAR με καρφιά για την Ρεάλ
AP PHOTO/EMILIO MORENATTI

Τα έντονα παράπονά του για τη χρήση του VAR στους αγώνες του ισπανικού πρωταθλήματος έκανε ο Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου, με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα να υπονοεί πως η ομάδα που απολαμβάνει τη διαιτητική εύνοια είναι η Ρεάλ Μαδρίτης.

Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα δίνουν μάχη για το ποια εκ των δύο θα κάτσει στο φινάλε του φετινού μαραθωνίου στο θρόνο και όλα δείχνουν πως θα υπάρξει μάχη μέχρι τέλους, με τους μερένγκες να έχουν πάντως το ξεκάθαρο αβαντάζ με τη διαφορά από τους μπλαουγκράνα να είναι τέσσερις πόντοι υπέρ τους.

Το άσχημο στην όλη υπόθεση είναι πως πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, οι δύο σύλλογοι έχουν βρει πεδίο αντιπαράθεσης και σε ό,τι αφορά τη διαιτησία, με τους Καταλανούς να διατυπώνουν δημόσια τη θέση τους πως η χρήση του VAR τη φετινή σεζόν εξυπηρετεί τη μεγάλη αντίπαλό τους

"Το VAR δεν δίνει αυτά που θέλαμε ή προσδοκούσαμε αυτή τη σεζόν. Σε πολλά παιχνίδια μετά την άρση του lock down, δεν χρησιμοποιείται το ίδιο για όλες τις ομάδες.

Με τον τρόπο που χρησιμοποιείται, κάποιες ομάδες ευνοούνται και κάποιες αδικούνται.

Το VAR υποτίθεται πως βοηθάει τους διαιτητές αλλά έχουμε δει πως κάτι τέτοιο δεν γίνεται τις τελευταίες αγωνιστικές", τόνισε το βράδυ της Κυριακής ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου, μιλώντας μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες μετά από το επιβλητικό 4-1 της "Μπάρτσα" απέναντι στην Βιγιαρεάλ στο "Μαδριγάλ".

Εν τω μεταξύ, βολές κατά της διαιτησίας εξαπολύουν μέσω των σημερινών (6/7) πρωτοσέλιδών τους και οι δύο μεγάλες σε κυκλοφορία αθλητικές εφημερίδες της Ισπανίας.

"Άλλο ένα σκάνδαλο με το VAR υπέρ της Ρεάλ", είναι ο τίτλος στην "Sport", που αναφέρεται στο κερδισμένο πέναλτι από τον Μαρσέλο με το οποίο νίκησε η Ρεάλ την Μπιλμπάο στο "Σαν Μαμές", ενώ η "Mundo Deportivo" υποστηρίζει πως υπήρχε και πέναλτι του Ράμος στο ίδιο ματς που δεν υποδείχτηκε από το VAR και έχει τίτλο "Και άλλη ντροπή".

Μπαρτσελόνα: Ξέσπασμα Μπαρτομέου κατά VAR με καρφιά για την Ρεάλ

Μπαρτσελόνα: Ξέσπασμα Μπαρτομέου κατά VAR με καρφιά για την Ρεάλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ