ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Χρεώνει 120 ευρώ το εισιτήριο για τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μπαρτσελόνα: Χρεώνει 120 ευρώ το εισιτήριο για τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων για τους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και είναι οι πιο ακριβές στα χρονικά των εκτός έδρας παιχνιδιών των "Κόκκινων Διαβόλων".

Οι φίλαθλοι της Μπαρτσελόνα και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περιμένουν πώς και πώς το μεταξύ τους παιχνίδι για τα προημιτελικά του Champions League. Μεγάλη και η τρέλα των "Κόκκινων Διαβόλων" που φρόντισαν να εξαφανίσουν τα 4.610 εισιτήρια που τους δόθηκαν για τον επαναληπτικό στο Κάμπ Νου στις 16 Απριλίου.

Βέβαια, οι "Μπλαουγκράνα" προχώρησαν σε μία κίνηση που εξόργισε την Γιουνάιτεντ και τους φιλάθλους της. Συγκεκριμένα αποφάσισαν να υπερκοστολογήσουν τα εισιτήρια των επισκεπτών στις 102 λίρες, που ισοδυναμούν με 117 ευρώ. Η τιμή αυτή είναι η μεγαλύτερη στην ιστορία των εκτός έδρας εκδρομών των φιλάθλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ποτέ δεν έχουν πληρώσει τόσο ακριβό εισιτήριο εκτός έδρας, εξαιρουμένων φυσικά των τελικών.

Η διοίκηση της Μάντσεστερ εξέδωσε ανακοίνωση και κατηγορεί την Μπαρτσελόνα για εκμετάλλευση των φιλάθλων, ενώ αποφάσισε να διευκολύνει όσους ταξιδέψουν στη Βαρκελώνη λαμβάνοντας αντίμετρα. Οι "Κόκκινοι Διάβολοι" αποφάσισαν να αυξήσουν και αυτοί με τη σειρά τους την τιμή των εισιτηρίων για του Καταλανούς που θέλουν να δουν τον αγώνα στο Ολντ Τράφορντ. Θα χρεώσουν κι εκείνοι 120 ευρώ το κάθε εισιτήριο και από τα έξτρα έσοδα η διοίκηση της Γιουνάιτεντ θα μειώσει στα 86 ευρώ τα εισιτήρια των εκδρομέων του Καμπ Νόου.

Τέτοια φαινόμενα είναι πια συχνά στο ποδόσφαιρο. Η UEFA ερεύνησε πέρσι τα εισιτήρια των 100 ευρώ που είχε ορίσει η Άντερλεχτ για τους φίλους της Μπάγερν, ενώ η Λίβερπουλ διαμαρτυρήθηκε επίσης στην ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για τις τιμές που είχε ορίσει η Πόρτο για το μεταξύ τους εκτός έδρας παιχνίδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Μπαρτσελόνα: Η Μπέτις αποκάλυψε το μοναδικό τρόπο για να σταματήσει τον Μέσι (VIDEO)
Η ατάκα του Γκιγκς για τον... παντογνώστη Ιμπραχίμοβιτς
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ