ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Κοντά σε Ζούνιορ Φίρπο

Olympiakos' Daniel Podence, left, duels for the ball with Betis' Junior Firpo during the Europa League Group F soccer match between Betis and Olympiakos at the Benito Villamarin Stadium in Seville, Spain, Thursday, Nov. 29, 2018. (AP Photo/Manuel Gomez)
Olympiakos' Daniel Podence, left, duels for the ball with Betis' Junior Firpo during the Europa League Group F soccer match between Betis and Olympiakos at the Benito Villamarin Stadium in Seville, Spain, Thursday, Nov. 29, 2018. (AP Photo/Manuel Gomez) AP PHOTO/MANUEL GOMEZ

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο του "Sky Sport", Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την Μπέτις για την απόκτηση του αριστερού μπακ, Ζούνιορ Φίρπο.

Σε προχωρημένες επαφές με την Μπέτις για την απόκτηση του Ζούνιορ Φίρπο βρίσκεται η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ιταλού δημοσιογράφου του "Sky Sport", Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Οι Καταλανοί αναζητούν μια έξτρα λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας, αφού στη συγκεκριμένη θέση αγωνίζεται μόνο ο Τζόρντι Άλμπα.

Το προηγούμενο διάστημα, οι διοικούντες την "Μπάρτσα" έδειξαν ενδιαφέρον τόσο για τον Φιλίπε Λουίς, που έμεινε ελεύθερος από την Ατλέτικο, αλλά τελικά συμφώνησε με τη Φλαμένγκο, καθώς και για τον Νταβίντ Αλάμπα, ο οποίος δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Νίκο Κόβατς ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Ζούνιορ Φίρπο είναι 22 ετών και αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Μπέτις, με την οποία την περσινή σεζόν είχε τρία γκολ και πέντε ασίστ σε 29 συμμετοχές. Συνολικά, με την ομάδα της Ανδαλουσίας, μετράει πέντε τέρματα και επτά ασίστ σε 43 αγώνες, ενώ παράλληλα είναι τέσσερις φορές διεθνής με την U21 της Ισπανίας.

Σε περίπτωση που προχωρήσει το deal, τότε η Μπαρτσελόνα αναμένεται να καταβάλλει 27.000.000 έως 30.000.000 ευρώ στην Μπέτις για να τον κάνει δικό της.

Photo Credits: AP Photo/Manuel Gomez

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ