ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Κεκλεισμένων των θυρών η παρουσίαση του Γκριεζμάν

Atletico Antoine Griezmann celebrates after scoring his side's second goal during the Group A Champions League soccer match between Atletico Madrid and Borussia Dortmund at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Tuesday, Nov. 6, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
Atletico Antoine Griezmann celebrates after scoring his side's second goal during the Group A Champions League soccer match between Atletico Madrid and Borussia Dortmund at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Tuesday, Nov. 6, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Οι εργασίες αλλαγής χλοοτάπητα στο "Καμπ Νόου" έχουν ως αποτέλεσμα η παρουσίαση του Αντουάν Γκριεζμάν να γίνει χωρίς κόσμο, κάτι που βολεύει την Μπαρτσελόνα καθώς ο Γάλλος δεν είναι καθολικά αποδεκτός από τους μπλαουγκράνα.

Ο Αντουάν Γκριεζμάν θα είναι τις επόμενες ώρες παίκτης της Μπαρτσελόνα, η οποία ψάχνει να βρει τα 120.000.000 ευρώ που αντιστοιχούν στη ρήτρα αποδέσμευσης του Γάλλου από την Ατλέτικο.

Η μετακίνησης του "Γκριζού" από τη Μαδρίτη στην Ατλέτικο δεν "χαλάει" και θ' ανακοινωθεί σύντομα. Η παρουσίαση όμως του 28χρονου θα γίνει... κεκλεισμένων των θυρών ίσως και εντός Σαββατοκύριακου.

Ο λόγος είναι ότι αυτήν την περίοδο διεξάγονται εργασίες αλλαγής χλοοτάπητα στο "Καμπ Νόου", έτσι δεν θα υπάρχουν θεατές. Το ίδιο συνέβη και στην παρουσίαση του Νέτο, αντίθετα σ' εκείνη του Φρένκι ντε Γιονγκ υπήρχαν 20.000 οπαδοί.

Υπάρχει, όμως, και βαθύτερο κίνητρο. Η απουσία κόσμου βολεύει την Μπάρτσα. Ο Γκριεζμάν δεν είναι καθολικά αποδεκτός από το μπλαουγκράνα κοινό. Αντίθετα, πολλοί δεν του έχουν συγχωρήσει το γεγονός ότι πέρυσι αρνήθηκε την Μπαρτσελόνα για να παραμείνει στην Ατλέτικο και βλέπουν με επικριτική διάθεση την κίνηση της διοίκησης να επιμείνει και τελικά να τον κάνει δικό της.

Η πρώτη επαφή του "Καμπ Νόου" με τον Γάλλο θα είναι στο τουρνουά "Τζουάν Γκαμπέρ" στις 4 Αυγούστου.

Photo credits: AP Images

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ