ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Καθησυχασμός για Μέσι

Μπαρτσελόνα: Καθησυχασμός για Μέσι

Η Μπαρτσελόνα τόνισε ότι ο Λιονέλ Μέσι είναι σε τέλεια κατάσταση και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για τη συμμετοχή του απέναντι στην Μαγιόρκα.

Το καταλανικό δίκτυο "TV3" μετέδωσε ότι υπάρχει έντονη ανησυχία στην Μπαρτσελόνα για τη συμμετοχή του Λιονέλ Μέσι στην επανέναρξη της La Liga και στην πρώτη αναμέτρηση απέναντι στην Μαγιόρκα στις 13 Ιουνίου.

Σύμφωνα με το κανάλι, ο 32χρονος Αργεντινός αισθάνθηκε πόνους στο δεξί του πόδι στο τέλος της προπόνησης της Τρίτης (2/6) και υποβλήθηκε σε μαγνητική. Τα αποτελέσματά της έδειξαν μικροτράβηγμα.

Η διάψευση ήρθε τελικά από την Μπαρτσελόνα για την απουσία του Μέσι από την ομαδική προπόνηση της Τετάρτης (3/6). "Ο Μέσι πήγε για προπόνηση στο Ciutat Esportiva, αλλά έκανε άλλου είδους δουλειά. Καμία ανησυχία." ανέφερε πηγή των Μπλαουγκράνα στην ισπανική εφημερίδα "Mundo Deportivo".

Το καταλανικό κλαμπ διαβεβαίωσε ότι ο Μέσι είναι σε τέλεια φυσική κατάσταση και αυτού του είδους προπόνηση ήταν προγραμματισμένη εδώ και μέρες. Η Μπαρτσελόνα, παρά τους ισχυρισμούς της "TV3", επιμένει ότι ο Αργεντινός σταρ είναι καλά και δεν υπάρχει πρόβλημα συμμετοχής του στην πρεμιέρα των Μπλαουγκράνα.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ