ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Καταθέτει την τελική πρόταση στην Παρί για Νεϊμάρ

Brazil forward Neymar speaks with a teammate in the first half of a soccer match against El Salvador, Tuesday, Sept. 11, 2018, in Landover, Md. (AP Photo/Patrick Semansky)
Brazil forward Neymar speaks with a teammate in the first half of a soccer match against El Salvador, Tuesday, Sept. 11, 2018, in Landover, Md. (AP Photo/Patrick Semansky) AP

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα έλαβε στη σύσκεψη κορυφής της Δευτέρας (19/8) την απόφαση να καταθέσει γραπτώς την τελική πρόταση στην Παρί Σεν-Ζερμέν για τον Νεϊμάρ. Δανεισμό με οψιόν αγοράς θα προτείνουν οι μπλαουγκράνα, βάζουν στο κόλπο και τον Ράκιτιτς.

Διανύοντας την 20ή ημέρα του Αυγούστου είναι προφανές, πλέον, ότι τα χρονικά περιθώρια για την υπόθεση Νεϊμάρ στενεύουν για τον Βραζιλιάνο, την Μπαρτσελόνα και την Παρί Σεν-Ζερμέν.

Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει στις εναπομείνασες ημέρες της τρέχουσας (θερινής) μεταγραφικής περιόδου - μέχρι τέλος του μήνα δηλαδή - και οι μπλαουγκράνα στη σύσκεψη κορυφής το μεσημέρι της Δευτέρας (19/8) έλαβαν την απόφαση.

Ο κύβος ερρίφθη και τις επόμενες ώρες αναμένεται να καταθέσουν γραπτώς την τελική πρόταση στην ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας. Δεν έχουν γίνει, ωστόσο, γνωστές λεπτομέρειες για την πρόταση.

Πρόθεση των Καταλανών είναι να προτείνουν απόκτηση με δανεισμό του 27χρονου Βραζιλιάνου με οψιόν αγοράς του για το επόμενο καλοκαίρι (2020). Ίσως να μπει και παίκτης της Μπαρτσελόνα ως αντάλλαγμα με σκοπό την επίτευξη του deal.

Μπορεί ο Φιλίπε Κουτίνιο εδώ και λίγες ώρες ν' ανήκει στην Μπάγερν, αλλά ο Ράκιτιτς δεν είναι στα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε και θα μπει στο κόλπο για την "επιχείρηση Νέι". Μένει να φανεί εάν η άκαμπτη μέχρι τώρα στάση των Παριζιάνων - ζητούν χρήματα (100.000.000 ευρώ) - θα καμφθεί μπροστά και στη δεδηλωμένη επιθυμία του Νοτιοαμερικανού ν' αποχωρήσει.

Photo credits: AP Images

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ