ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Καρφιά Σετιέν για τη διαιτησία στο Σοθιεδάδ - Ρεάλ

Μπαρτσελόνα: Καρφιά Σετιέν για τη διαιτησία στο Σοθιεδάδ - Ρεάλ

Ο Κίκε Σετιέν δεν άφησε ασχολίαστη τη διαιτησία του Σοθιεδάδ - Ρεάλ Μαδρίτης που σήκωσε μεγάλη συζήτηση στην Ισπανία ενώ εξέφρασε την πίστη του πως η Μπαρτσελόνα θα είναι εκείνη που θα πάρει το πρωτάθλημα.

Μετά το "2 στα 2" που είχε με την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος η Μπαρτσελόνα άφησε τους πρώτους της βαθμούς στο "Πιθχουάν" κόντρα στην Σεβίλλη (0-0) και το πλήρωσε ακριβά.

Και αυτό γιατί η Ρεάλ άνοιξε το δώρο που της έκανε η αιώνια αντίπαλός της και το αξιοποίησε 100%, αφού πέρασε νικηφόρα με 2-1 από το Σαν Σεμπαστιάν απέναντι στην Σοθιεδάδ και την έπιασε στην κορυφή, έχοντας μάλιστα και προβάδισμα σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Ωστόσο, το ματς Σοσιεδάδ - Ρεάλ Μαδρίτης τράβηξε πάνω του αρκετά φώτα και ελέω των διαιτητικών αποφάσεων, με τρεις αμφισβητούμενες φάσεις να ελέγχονται από το VAR και να πηγαίνουν όλες υπέρ των "μερένγκες", ξεσηκώνοντας διαμαρτυρίες από τους αντιπάλους τους.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το απόγευμα της Δευτέρας έγινε σχετική ερώτηση και στον Κίκε Σετιέν στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου ενόψει του Μπαρτσελόνα - Μπιλμπάο, με τον τεχνικό των μπλαουγκράνα να αφήνει καρφιά για τους Μαδριλένους αλλά να μην ανεβάζει πολύ ψηλά τους τόνους.

'Όλος ο κόσμος είδε τι συνέβη και ο καθένας κάνει τις κρίσεις του. Το VAR είναι ένα όργανο που έχουμε στη διάθεση μας και το οποίο μπορεί να κάνει καλύτερο το ποδόσφαιρο. Είναι όμως αναγκαίο να το χρησιμοποιούμε και να έχουμε μία πιο καθαρή οπτική της πραγματικότητας.

Barcelona coach Quique Setien waits for the start of the Champions League, Round of 16, first-leg soccer match between Napoli and Barcelona, at the San Paolo Stadium in Naples, Italy, Tuesday, Feb. 25, 2020. (AP Photo/Andrew Medichini)
Barcelona coach Quique Setien waits for the start of the Champions League, Round of 16, first-leg soccer match between Napoli and Barcelona, at the San Paolo Stadium in Naples, Italy, Tuesday, Feb. 25, 2020. (AP Photo/Andrew Medichini) AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Είναι σημαντικό να ρωτήσουμε και να μάθουμε γιατί κάποιες φάσεις τις ξαναβλέπουν και κάποιες άλλες όχι. Δυστυχώς θα υπάρχουν πάντα τέτοια θέματα" , δήλωσε αρχικά ο τεχνικός της "Μπάρσα", για να σταθεί κατόπιν στην ομάδα του και στην προσπάθειά της να ανεβάζει στροφές μπαίνοντας στην τελική ευθεία.

"Εγώ συγκεντρώνομαι στη δική μου ομάδα. Είμαι χαρούμενος για πολλά πράγματα που κάνουμε. Έχουμε πάρει 2 νίκες και έχουμε φέρει 1 ισοπαλία. Έχουμε σκοράρει 6 γκολ και δεν έχουμε δεχτεί κανένα.

Δεν πιστεύω ότι έχουμε ποδοσφαιρικά προβλήματα. Βελτιωνόμαστε συνέχεια. Είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να κατακτήσουμε την La Liga. Tα περιθώρια λάθους είναι μικρά αλλά ό,τι ισχύει για εμάς ισχύει και για την Ρεάλ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σοθιεδάδ - Ρεάλ Μαδρίτης 1-2: Έπιασαν κορυφή οι Μαδριλένοι
Σεβίλλη - Μπαρτσελόνα 0-0: Μπλόκαραν στο Πιθχουάν οι Καταλανοί
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ