ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Κάνει χώρο για Λαουτάρο Μαρτίνες και Πιάνιτς

Μπαρτσελόνα: Κάνει χώρο για Λαουτάρο Μαρτίνες και Πιάνιτς

Η Μπαρτσελόνα θέλει να κάνει κάτοικους Βαρκελώνης τους Λαουτάρο Μαρτίνες και Μίραλεμ Πιάνιτς, αλλά για να το πετύχει πρέπει να προχωρήσει σε κάποιες πωλήσεις που θα αποφέρουν έσοδα.

Η Μπαρτσελόνα προσπαθεί να πραγματοποιήσει δύο μεγάλες μεταγραφικές κινήσεις και να ντύσει με τη φανέλα των Μπλαουγκράνα τους Λαουτάρο Μαρτίνες από την Ίντερ και Μίραλεμ Πιάνιτς από την Γιουβέντους.

Πρόκειται ωστόσο για δύο ακριβές περιπτώσεις, με τη ρήτρα μονάχα του Αργεντινού στράικερ να ανέρχεται στα 111 εκατομμύρια ευρώ. Εφόσον, λοιπόν, οι Νερατζούρι δεν φαίνονται διατεθειμένοι να ρίξουν τις απαιτήσεις τους θα πρέπει οι Καταλανοί να βγουν στην αγορά, προκειμένου να πουλήσουν ποδοσφαιριστές που θα τους αποφέρουν το απαραίτητο ρευστό.

Η Ίντερ στις διαπραγματεύσεις που είχε με την Μπάρτσα φέρεται να ενδιαφέρθηκε για τον Άρθουρ, αλλά εκείνος αρνήθηκε. Η ομάδα της Λομβαρδίας έχει στρέψει πλέον το βλέμμα της στον Τζούνιορ Φίρπο, τον οποίο οι Καταλανοί προσφέρουν για το συνολικό ποσό των 30 εκατομμυρίων, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα, Mundo Deportivo.

Η Μπαρτσελόνα ψάχνει επίσης αγοραστή για τον 20χρονο Ζαν Κλερ Τοντιμπό, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός στην Σάλκε. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι Βασιλικοί Μπλε δεν φαίνονται διατεθειμένοι να τον αγοράσουν, όμως τον παρακολουθούν άλλες ομάδες από Premier League, Serie A και Bundesliga. Η Έβερτον, η Ρόμα, η Λεβερκούζεν και η Μονακό είναι από τις ομάδες που ενδιαφέρονται. Οι Καταλανοί σκοπεύουν να τον πουλήσουν για 25 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Ραφίνια δεν αναμένεται να συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα, αφού η Θέλτα, όπου αγωνίζεται δανεικός, διαθέτει ρήτρα αγοράς ύψους 16 εκατομμυρίων ευρώ. Μάλιστα, εκτός από την ισπανική ομάδα, βρίσκεται στο στόχαστρο και της Άρσεναλ. Οι Καταλανοί στοχεύουν να προχωρήσουν σε μία μεγάλη πώληση, ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ, με τον Νέλσον Σεμέντο, αναφέρει η Mundo Deportivo. Ο παίκτης αρέσει σε πολλούς μεγάλους συλλόγους, όπως η Σίτι, η Μπάγερν, η Παρί, η Γιουβέντους και η Ίντερ.

Ο δανεικός στη Νις, Μουσά Βαγκέ, επίσης μπορεί να αποφέρει έσοδα έως και 15 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ένα παρόμοιο ποσό αναμένεται να ζητήσει η Μπαρτσελόνα και για τον Αρτούρο Βιδάλ, ο οποίος παραμένει ψηλά στη λίστα προτιμήσεων του προπονητή της Ίντερ, Αντόνιο Κόντε.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ