ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: "Καμπάνα" στον Ντεμπελέ, χάνει το Clasico με τη Ρεάλ

Barcelona's Dembele during Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Sevilla at the Camp Nou stadium in Barcelona, Sunday, Oct. 6, 2019. (AP Photo/Joan Monfort)
Barcelona's Dembele during Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Sevilla at the Camp Nou stadium in Barcelona, Sunday, Oct. 6, 2019. (AP Photo/Joan Monfort) AP PHOTO/JOAN MONFORT

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας τιμώρησε με δύο αγωνιστικές τον Ουσμάν Ντεμπελέ για την απόβολή του στον αγώνα με τη Σεβίλλη, το οποίο σημαίνει πως ο Γάλλος επιθετικός θα απουσιάσει από το Clasico με τη Ρεάλ (26/10, 14:00).

Πολύ ακριβά πλήρωσε την αποβολή στον αγώνα με τη Σεβίλλη ο Ουσμάν Ντεμπελέ. Ο Γάλλος επιθετικός αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα, καθώς ο Ματέου Λαόθ έγραψε στο φύλλο αγώνα πως ο Ντεμπελέ τον έβρισε ύστερα από τον καταλογισμό ενός φάουλ.

Μάλιστα, ο Λιονέλ Μέσι έκανε μία απέλπιδα προσπάθεια να πείσει τον Ισπανό διαιτητή πως ο 21χρονος εξτρέμ δεν γνωρίζει ισπανικά, αλλά ο Λαόθ δεν πείστηκε από τα λεγόμενα του Αργεντινού σούπερ σταρ.

Τα πράγματα, ωστόσο, έγιναν ακόμη χειρότερα για τον Ντεμπελέ, αφού η Πειθαρχική Επιτροπή της Ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας τον τιμώρησε με δύο αγωνιστικές, το οποίο σημαίνει πως θα απουσιάσει από το Clasico με τη Ρεάλ (26/10, 14:00). Είναι βέβαιο πως οι ιθύνοντες της "Μπάρτσα" θα κάνουν έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης, αλλά δεν θεωρείται δεδομένο πως θα πέσει η ποινή.

Photo Credits: AP Photo/Joan Monfort

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ