ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαρτσελόνα: Καλοβλέπει τον Λόβρεν ο Βαλβέρδε

Μπαρτσελόνα: Καλοβλέπει τον Λόβρεν ο Βαλβέρδε
Λόβρεν, Κέιν, (AP Photo/Frank Augstein)

Ο Κροάτης αμυντικός της Λίβερπουλ, Ντάνιελ Λόβρεν, φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα σύμφωνα με την "Mundo Deportivo".

Έχει πάρει τον Φιλίπε Κοουτίνιο, έχει στη λίστα της τον Ρομπέρτο Φιρμίνο και αισίως έχει προσθέσει και τον Ντάνιελ Λόβρεν. Η Μπαρτσελόνα στοχεύει παίκτες της Λίβερπουλ, με τον Κροάτη αμυντικό να αρέσει στους ανθρώπους των Καταλανών, σύμφωνα με τη "Mundo Deportivo".

Οι Καταλανοί αντιμετωπίζουν πρόβλημα στα μετόπισθεν μετά και το νέο τραυματισμό του Τόμας Βερμάλεν και εξετάζεται ο διεθνής σέντερ μπακ των ρεντς. Στη Λίβερπουλ δεν έχει ρόλο βασικού, επομένως αν η Μπαρτσελόνα κινηθεί, δεν αποκλείεται να προκύψει deal ανάμεσα στις δυο πλευρές, ενώ και ο παίκτης δεν θα έχει αντίρρηση να μετακομίσει στο "Καμπ Νόου".

Εάν υπολογιστεί κι ο τραυματισμός του Σαμουέλ Ουμτιτί (δεν έχει αποφασιστεί εάν θα υποβληθεί σε επέμβαση και μπορεί να επιστρέψει στις αρχές του 2019), η Μπαρτσελόνα έχει μείνει με δύο κεντρικούς αμυντικούς, τον Ζεράρ Πικέ και τον Κλεμάν Λενγκλέ.

Ο 31χρονος Καταλανός αμυντικός υποπίπτει τη μία γκέλα μετά την άλλη (με Λεγανές και Βαλένθια) και δείχνει ότι δεν βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο αυτήν την περίοδο. Ο 23χρονος Γάλλος, μεταγραφικό απόκτημα της θερινής περιόδου, έχει μόνο πέντε συμμετοχές (συνολικά σε Liga και Champions League). Μόνο οι τρεις εξ αυτών στην αρχική ενδεκάδα.

Επομένως, η απόκτηση αμυντικού αποτελεί επιτακτική ανάγκη για τη Μπαρτσελόνα!

AP Photo/Frank Augstein

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ