ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ίντερ και Τότεναμ για Αρτούρ

Barcelona's Arthur touches his head during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Villarreal CF at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Sep. 24, 2019. (AP Photo/Joan Monfort)
Barcelona's Arthur touches his head during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Villarreal CF at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Sep. 24, 2019. (AP Photo/Joan Monfort) AP PHOTO/JOAN MONFORT

Τόσο η Ίντερ, όσο και η Τότεναμ ενδιαφέρονται για τον μέσο της Μπαρτσελόνα, Αρτούρ, και πιθανολογείται ότι θα κάνουν κίνηση για την απόκτησή του. Η στάση του Βραζιλιάνου.

Μπορεί να δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024, αλλά ο Αρτούρ ήδη έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Ίντερ και της Τότεναμ.

Τόσο η ομάδα του Μιλάνο, όσο κι αυτή του Λονδίνου πρεσάρουν τον 23χρονο Βραζιλιάνο μέσο της Μπαρτσελόνα. Η ρήτρα απoδέσμευσής του από τους μπλαουγκράνα ανέρχεται στα 400.000.000 ευρώ, αλλά είναι ενδεικτική και στο πλαίσιο της πολιτικής εκτόξευσης των ποσών μετά το πάθημα-μάθημα με τον Νεϊμάρ και την Παρί Σεν-Ζερμέν.

Η Μπαρτσελόνα ενημερώθηκε για το ενδιαφέρον της Ίντερ, όταν εκπρόσωποι της ομάδας της Βαρκελώνης ταξίδεψαν στην Ιταλία για να κάνουν διερευνητική επαφή για τον Αργεντινό επιθετικό των νερατζούρι, Λαουτάρο Μαρτίνες.

Σύμφωνα με τη Mundo Deportivo η Μπαρτσελόνα θα συζητούσε μια καλή πρόταση, αλλά σίγουρα προτεραιότητα θα ήταν ο Αρτούρ να παραμείνει στο ρόστερ.

Τι θέλει, όμως, ο ίδιος ο Βραζιλιάνος; "Είναι τιμή μου ν' ακούγονται τόσες ομάδες για μένα, αλλά το μυαλό μου είναι μόνο στην Μπαρτσελόνα αυτή τη στιγμή. Είμαι καλά και με βλέπω πολλά χρόνια εδώ", υποστήριξε σε πρόσφατη συνέντευξη στην Gazzetta dello Sport.

Η καταλανική εφημερίδα εκτιμά ότι το πρέσινγκ των δυο ομάδων προς τον Αρτούρ θα ενταθεί μέσω των αντίστοιχων προπονητών τους, Αντόνιο Κόντε και Ζοζέ Μουρίνιο.

Photo credits: AP Images

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ