ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ήθελε τον Σκρτελ, αλλά έφαγε "άκυρο"

Slovakia's national soccer team captain Martin Skrtel takes part in a training session in Senec, Slovakia, Tuesday, Sept. 4, 2018. Slovakia will play against Denmark in a friendly soccer game on Sept. 5. ( Lukas Grinaj/TASR via AP)
Slovakia's national soccer team captain Martin Skrtel takes part in a training session in Senec, Slovakia, Tuesday, Sept. 4, 2018. Slovakia will play against Denmark in a friendly soccer game on Sept. 5. ( Lukas Grinaj/TASR via AP) AP

Η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρεται για τον Σκρτελ, προσπάθησε να τον αποκτήσει τον Γενάρη, αλλά ο Σλοβάκος δεν ήθελε να φύγει από τη Φενέρμπαχτσε και να αποτελεί τρίτη επιλογή στους Καταλανούς, πίσω από τον Πικέ και τον Ουμτιτί.

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού, θέλει να θωρακίσει τα μετόπισθέν της και μια περίπτωση που την ενδιαφέρει, είναι αυτή του Μάρτιν Σκρτελ της Φενέρμπαχτσε.

Ο Σλοβάκος βρίσκεται ψηλά στη λίστα των Καταλανών, τον Ιανουάριο έγινε κίνηση για την απόκτησή του, αλλά ο ίδιος έριξε... άκυρο στους Καταλανούς, που δεν αποκλείεται να επανέλθουν το καλοκαίρι, ώστε να τον φέρουν στο "Καμπ Νόου".

Πάντως, σύμφωνα με ρεπορτάζ της "As", ο ίδιος τον χειμώνα δεν ενδιαφέρθηκε να φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, διότι δεν ήθελε να είναι πίσω από τον Πικέ και τον Ουμτιτί, ερχόμενος από τον πάγκο. Θέλει να παίζει βασικός και στη Φενέρ αισθάνεται σημαντικός, περνάει καλά και γι' αυτό διαμήνυσε στο γραφείο που έχει τα δικαιώματά του ότι δεν τον ενδιέφερε η προοπτική.

Ο πρώην αμυντικός της Λίβερπουλ έχει σημαντικό ρόλο στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης και δεν ήθελε να πάει στην Βαρκελώνη, για να βλέπει τα ματς από τον πάγκο. "Είναι καλύτερο του Κλεμέν Λενγκέ, αλλά από την άλλη ο Μάρτιν Σκρτελ είναι χαρούμενος στην Κωνσταντινούπολη, έχει σημαντικό ρόλο στη Φενέρ και δεν ήθελε να είναι τρίτος σέντερ μπακ", ανέφερε εκπρόσωπος του παίκτη.

Lukas Grinaj/TASR via AP

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ