ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Συγχρονισμένη βουτιά από Σίλεσεν και Μπουσκέτς

Μπαρτσελόνα: Συγχρονισμένη βουτιά από Σίλεσεν και Μπουσκέτς

Με την Μπαρτσελόνα πίσω στο σκορ με 2-0 στο ματς Κυπέλλου με τη Λεβάντε οι Μπουσκέτς και Σίλεσεν προσπάθησαν ταυτόχρονα να κερδίσουν την αποβολή του αντιπάλου τους με ένα... επικό θέατρο.

Τα πράγματα για την Μπαρτσελόνα στο ματς με τη Λεβάντε δεν πήγαν καλά για τους Καταλανούς που βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 και μάλιστα με δυο γκολ πριν το πρώτο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης.

Για αυτό και προσπάθησαν με κάθε τρόπο να κερδίσουν ότι περισσότερο μπορούσαν από τους αντιπάλους τους ακόμα και κάνοντας θέατρο.

Χαρακτηριστική είναι η φάση λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου όταν σε ένα κόρνερ που είχε κερδίσει η Λεβάντε δυο παίκτες της Μπαρτσελόνα έκαναν συγχρονισμένη βουτιά δείχνοντας ότι έχουν χτυπηθεί από τον επιθετικό των γηπεδούχων θέλοντας να κερδίσουν την αποβολή του.

Συγκεκριμένα οι Μπουσκέτς και Σίλεσεν καθώς επιχειρούσαν να πάρουν θέση για το κόρνερ που είχε κερδίσει η Λεβάντε πλησίασαν τον επιθετικό των γηπεδούχων και μάλιστα ο γκολκίπερ της Μπαρτσελόνα ήταν αυτός που έβαλε το πόδι κάτω από το πόδι του αντίπαλου επιθετικού ώστε να σκοντάψει.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα όμως τόσο ο Μπουσκέτς όσο και ο Σίλεσεν σωριάστηκαν στο έδαφος λες και τους είχε χτυπήσει... ηλεκτρικό ρεύμα σε ένα επικό θέατρο.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ