ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Η συγκίνηση του Σουάρες και το "αντίο" στους συμπαίκτες του

Μπαρτσελόνα: Η συγκίνηση του Σουάρες και το "αντίο" στους συμπαίκτες του

Ο Λουίς Σουάρες βρέθηκε πιθανότατα για τελευταία φορά στο προπονητικό κέντρο της Μπαρτσελόνα, ενώ ο τηλεοπτικός φακός τον "συνέλαβε" εμφανώς συγκινημένο κατά την αποχώρησή του. (VIDEO)

Το σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Λουίς Σουάρες έλαβε -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- τέλος, με την Μπαρτσελόνα να δέχεται τελικά, μετά τις πιέσεις του 33χρονου επιθετικού, να τον αφήσει ελεύθερο, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Ατλέτικο.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (23/09) ο Ουρουγουανός παρευρέθηκε στο προπονητικό κέντρο των μπλαουγκράνα, συζήτησε με τους ανθρώπους της ομάδας και αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του σε φορτισμένο κλίμα.

Μετά από έξι ολόκληρα χρόνια κοινής πορείας, γεμάτα τίτλους και Κύπελλα, το διαζύγιο των δύο πλευρών ήταν μονόδρομος. Παρ' όλα αυτά, το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο με τον Σουάρες να αποχωρεί από το προπονητικό κέντρο, όπως φαίνεται και στο video, εμφανώς συγκινημένος.

Από την πλευρά τους οι Καταλανοί θα πραγματοποιήσουν το απόγευμα της Τετάρτης (23/9) συνέντευξη Τύπου, όπου θα γνωστοποιήσουν τη λήξη της συνεργασίας τους με τον 33χρονο Ουρουγουανό, ενώ έχουν επίσης, ετοιμάσει και ια μικρή εκδήλωση αποχαιρετισμού προς τιμήν της προσφοράς του όλα αυτά τα χρόνια στο σύλλογο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ανατροπή: Κλείνει στην Ατλέτικο ο Σουάρες
"Παρέμβαση της Γιουβέντους στο Πανεπιστήμιο για να πάρει το διαβατήριο ο Σουάρες"
Μπαρτσελόνα: Συμφωνία με Άγιαξ για Ντεστ
Επίσημο: Στη Γουλβς ο Nέλσον Σεμέδο
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ