ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Η "Sport" αποκάλυψε με VIDEO τη φανέλα για την επόμενη σεζόν

Barcelona's Ansu Fati, right, celebrates with teammate Barcelona's Antoine Griezmann after scoring the opening goal during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Valencia CF at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Sep. 14, 2019. (AP Photo/Joan Monfort)
Barcelona's Ansu Fati, right, celebrates with teammate Barcelona's Antoine Griezmann after scoring the opening goal during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Valencia CF at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Sep. 14, 2019. (AP Photo/Joan Monfort) AP PHOTO/JOAN MONFORT

Η Μπαρτσελόνα αγωνίζεται φέτος με τετράγωνα στη φανέλα της, σύμφωνα όμως όσα έβγαλε στο φως της δημοσιότητας η καταλανική "Sport", η νέα σεζόν θα την βρει ξανά με ρίγες στις εμφανίσεις και με μία σημαντική καινοτομία ως προς το χρώμα (VIDEO).

Μπορεί ο κόσμος και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ερνέστο Βαλβέρδε να άρχισαν να συνηθίζουν τη φανέλα με τα τετράγωνα στο μπροστινό της μέρος, ωστόσο η Μπαρτσελονα και ο χορηγός ένδυσής της (Nike) αποφάσισαν να κάνουν στροφή όσον αφορά στις εμφανίσεις της σεζόν 2020-21.

Όπως αποκάλυψε η καταλανική "Sport", τα τετράγωνα θα παραμείνουν στη φανέλα μόνο για φέτος καθώς η νέα σεζόν θα βρει τους μπλαουγκράνα να επαναφέρουν τις κάθετες ρίγες στις εμφανίσεις τους. Μόνο που εκτός από το μπλε και το κόκκινο χρώμα, θα προστεθεί και το κίτρινο σε μία προσπάθεια της διοίκησης να δείξει τον απόλυτο σεβασμό στις ρίζες και στην ιστορία της.

Γιατί αυτό; Επειδή τη σεζόν 1919-1920 που μεγάλος ηγέτης της Μπαρτσελόνα ήταν ο Παουλίνο Αλκάνταρα μπήκαν οι βάσεις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Καταλωνίας, με την εποχή εκείνη να χαρακτηρίζεται "εποχή του χρυσού" λόγω και του κίτρινου χρώματος και τους νυν διοικούντες να επιθυμούν να την υπενθυμίσουν στους φανς της ομάδας.

Σύμφωνα με το εν λόγω μέσο, ο πρόεδρος Τζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου και μερικά διοικητικά στελέχη έχουν εγκρίνει το τελικό σχέδιο, με τη νέα φανέλα να τίθεται στη διάθεση του κοινού για αγορά μετά τις 30 Μαΐου που είναι προγραμματισμένος ο τελικός του Champions League στην Κωνσταντινούπολη.

Αξίζει να σημειωθεί πως η τελευταία φορά που εμφανίστηκε το κίτρινο χρώμα ως βασικό μέρος της εμφάνισης της Μπαρτσελόνα ήταν στη σεζόν 2010-2011, όπου είχε επιλεχτεί για τη λαιμόκοψη.

Photo Credits: AP Photo/Joan Monfort, AP Photo/Matt Dunham, File

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ