ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Η Παρί απέρριψε την πρόταση δανεισμού του Νεϊμάρ

Brazil's Neymar walks on the pitch during the round of 16 match between Brazil and Mexico at the 2018 soccer World Cup in the Samara Arena, in Samara, Russia, Monday, July 2, 2018. (AP Photo/Andre Penner)
Brazil's Neymar walks on the pitch during the round of 16 match between Brazil and Mexico at the 2018 soccer World Cup in the Samara Arena, in Samara, Russia, Monday, July 2, 2018. (AP Photo/Andre Penner) AP PHOTO/ANDRE PENNER

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του "ESPN", η Παρί Σεν Ζερμέν απέρριψε την πρόταση της Μπαρτσελόνα για δανεισμό του Νεϊμάρ και οψιόν αγοράς το καλοκαίρι του 2020.

Το μέλλον του Νεϊμάρ συνεχίζει να αποτελεί πρώτο θέμα συζήτησης στα διεθνή ΜΜΕ, με τον Βραζιλιάνο σταρ να έχει εκφράσει με κάθε τρόπο και σε κάθε τόνο την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν με προορισμό την Ισπανία και συγκεκριμένα μία εκ των Μπαρτσελόνα ή Ρεάλ. Βέβαια, τις τελευταίες ώρες, δυναμικό μπάσιμο έχει κάνει κι η Γιουβέντους, η οποία προσφέρει ως αντάλλαγμα τον Πάουλο Ντιμπάλα.

Ωστόσο, οι "μπλαουγκράνα" παραμένουν πρώτη επιλογή για τον 27χρονο επιθετικό. Αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά και η Παρί, η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει ρίξει τις απαιτήσεις της, ενώ, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του "ESPN", απέρριψε ήδη την πρόταση των Καταλανών για δανεισμό του Νεϊμάρ και οψιόν αγοράς το καλοκαίρι του 2020.

Ο αθλητικός διευθυντής της γαλλικής ομάδας, Λεονάρντο έχει πάρει ξεκάθαρη εντολή από τον πρόεδρο του συλλόγου, Νασέρ Αλ Κελαϊφί να αποκομίσει το μεγαλύτερο δυνατό όφελος. Γι' αυτό το λόγο, δεν πρόκειται να συναινέσει στην παραχώρηση του Βραζιλιάνου σταρ με ένα ποσό ή μία πρόταση που δεν θα καλύπτει πλήρως την ομάδα.

Photo Credits: AP Photo/Andre Penner

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ