ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Η Μπέτις αποκάλυψε το μοναδικό τρόπο για να σταματήσει τον Μέσι (VIDEO)

Barcelona's Messi celebrates after scoring during La Liga soccer match between Betis and Barcelona at the Benito Villamarin stadium in Seville, Spain, Sunday, March 17, 2019. (AP Photo/Miguel Morenatti)
Barcelona's Messi celebrates after scoring during La Liga soccer match between Betis and Barcelona at the Benito Villamarin stadium in Seville, Spain, Sunday, March 17, 2019. (AP Photo/Miguel Morenatti) AP PHOTO/MIGUEL MORENATTI

Η Μπέτις ήταν το τελευταίο θύμα του Λιονέλ Μέσι και η ομάδα της Σεβίλλης αποκάλυψε στο Twitter με ισχυρή δόση χιούμορ το μόνο τρόπο με τον οποίον μπορεί να σταματήσει κάποιος τον Αργεντινό. (VIDEO)

Η Μπαρτσελόνα συνέτριψε 4-1 την Μπέτις στη Σεβίλλη με τον Λιονέλ Μέσι να φθάνει στο χατ-τρικ και τον Λουίς Σουάρες να πετυχαίνει το άλλο γκολ.

Συμπαίκτες και αντίπαλοι του Αργεντινού τραβούσαν τα μαλλιά τους για τις απίστευτες εμπνεύσεις του, ενώ οι οπαδοί των "βερδιμπλάνκος" (ασπροπράσινοι) φώναζαν ρυθμικά το όνομά του και χειροκροτώντας τον, παρά τη συντριβή της ομάδας τους.

Η ομάδα της Σεβίλλης δέχθηκε αρκετό πείραγμα αυτές τις ημέρες, ωστόσο δεν έχασε την αίσθηση του χιούμορ. Με video που δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter αποκάλυψε το μοναδικό τρόπο για να σταματήσει κάποιος τον 31χρονο Νοτιοαμερικανό:

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ