ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Η Λεβερκούζεν κάνει πρόταση για τον Έμερσον

Betis' Emerson fights for the ball against Real Madrid's Vinicius Junior during La Liga soccer match between Betis and Real Madrid at the Benito Villamarin stadium in Seville, Spain, Sunday, March. 8, 2020. (AP Photo/Miguel Morenatti)
Betis' Emerson fights for the ball against Real Madrid's Vinicius Junior during La Liga soccer match between Betis and Real Madrid at the Benito Villamarin stadium in Seville, Spain, Sunday, March. 8, 2020. (AP Photo/Miguel Morenatti) AP

Η Λεβερκούζεν ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση που θα κυμαίνεται μεταξύ 20 και 30 εκατομμυρίων ευρώ για ν' αποκτήσει από την Μπαρτσελόνα τον Έμερσον.

Μια σεζόν στην ισπανική Liga έφθανε για τον Έμερσον προκειμένου να φτιάξει το όνομά του και να προσελκύσει το ενδιαφέρον άλλων ομάδων.

Ο 21χρονος Βραζιλιάνος δεξιός μπακ, ο οποίος αγωνίζεται την τρέχουσα σεζόν στην Μπέτις με τη μορφή δανεισμού από την Μπαρτσελόνα, βρίσκεται στο στόχαστρο της Λεβερκούζεν.

Μάλιστα σύμφωνα με τη Mundo Deportivo οι ασπιρίνες ετοιμάζονται να καταθέσουν πρόταση, η οποία θα κυμαίνεται μεταξύ 20 και 30 εκατομμυρίων ευρώ για να τον αποκτήσουν από τους μπλαουγκράνα.

Μέχρι και την αναστολή της αγωνιστικής δραστηριότητας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ο Βραζιλιάνος θεωρείται ως καλύτερος δεξιός μπακ του πρωταθλήματος. Μάλιστα η γερμανική ομάδα σύμφωνα με τη Mundo Deportivo εμφανίζεται πρόθυμη να δεχθεί οψιόν επαναγοράς του από την Μπαρτσελόνα.

Photo credits: AP Photo/Miguel Morenatti

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ