ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Η Inter Miami θέλει τον Σουάρες

Barcelona's Luis Suarez celebrates after scoring his side second goal during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Villareal at La Ceramica stadium in Villareal, Spain, Sunday, July 5, 2020. (AP Photo/Jose Miguel Fernandez de Velasco)
Barcelona's Luis Suarez celebrates after scoring his side second goal during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Villareal at La Ceramica stadium in Villareal, Spain, Sunday, July 5, 2020. (AP Photo/Jose Miguel Fernandez de Velasco) AP

Ο Λουίς Σουάρες έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Inter Miami, του Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ο Ουρουγουανός επιθετικός, βέβαια θέλει να μείνει στην Μπαρτσελόνα.

Η Inter Miami του Ντέιβιντ Μπέκαμ θέλει να αποκτήσει τον Λουίς Σουάρες, σύμφωνα με δημοσίευμα της Mundo Deportivo. Ο 33χρονος Ουρουγουανός επιθετικός έχει συμβόλαιο με τη Μπαρτσελόνα μέχρι το καλοκαίρι του 2021, ωστόσο όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξή του στο RAC1, εάν παίξει το 60% των παιχνιδιών της επόμενης σεζόν, αυτόματα η σύμβασή του επεκτείνεται μέχρι το 2022.

Ο Σουάρες επιθυμεί να μείνει στην Μπαρτσελόνα, ωστόσο γνωρίζει ότι λόγω της προχωρημένης ηλικίας που βρίσκεται, η παραμονή του στην Βαρκελώνη δεν είναι στο χέρι του. Η αξία του δεν αμφισβητείται από κανέναν, καθώς πρόκειται για έναν εκ των κορυφαίων σκόρερ των Καταλανών όλων των εποχών, ωστόσο θα ήθελαν να βρουν λύση στην επίθεση με γνώμονα το μέλλον.

Ένας συμπατριώτης του Σουάρες, ο Νικολάς Λοντέιρο, ο οποίος αγωνίζεται στην Seattle Sounders, είχε δηλώσει τον Νοέμβριο του 2019: "Ο Λουίς θέλει να έρθει στο MLS. Του αρέσει το πρωτάθλημα. Συνέχεια με ρωτάει γι'αυτό. Πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου να έρθει εδώ".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ