ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Η Έιμπαρ αποθεώνει τον Μέσι κι ας υπέφερε

Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring his side's opening goal during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Eibar at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday Feb. 22, 2020. (AP Photo/Joan Monfort)
Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring his side's opening goal during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Eibar at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday Feb. 22, 2020. (AP Photo/Joan Monfort) AP

Η Έιμπαρ από τους επίσημους λογαριασμούς της στα social media αποθεώνει τον Λιονέλ Μέσι κι ας υπέφερε από τα τέσσερα γκολ που πέτυχε ο Αργεντινός σταρ της Μπαρτσελόνα.

Με τον Λιονέλ Μέσι να κάνει ό,τι θέλει την άμυνα της Έιμπαρ και να σκοράρει τέσσερις φορές, η Μπαρτσελόνα πήρε μία εμφατική νίκη με 5-0 που την έστειλε στην κορυφή, με ματς παραπάνω από την Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Αργεντινός σημείωσε τρία γκολ για τους μπλαουγκράνα κόντρα στην ομάδα από τη Χώρα των Βάσκων από το 14' μέχρι το 40', μέσα σε 26 λεπτά δηλαδή. Η Έιμπαρ ωστόσο βρήκε το θάρρος ν' αποθεώσει από τα social media την ποδοσφαιρική ιδιοφυΐα του πούλγκα.

Αν και αναγνωρίζει ότι υπέφερε από αυτόν, δεν έχει άλλη επιλογή από το να τον θαυμάσει . "Μας έχεις κάνει να υποφέρουμε (αναφέρεται δυο φορές με διαφορετικές λέξεις), σε ανεχτήκαμε και δεν μας μένει κάτι άλλο από το να σηκωθούμε όρθιοι και να σε χειροκροτήσουμε", είναι το περιεχόμενο της ανάρτησης η οποία συνοδεύεται με το emoji "top".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ