ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Η αντίδραση του γκολκίπερ της Μπέτις στο χατ-τρικ του Μέσι (VIDEO)

Μπαρτσελόνα: Η αντίδραση του γκολκίπερ της Μπέτις στο χατ-τρικ του Μέσι (VIDEO)

Ο γκολκίπερ της Μπέτις, Πάου Λόπεθ, έμεινε εμβρόντητος από το χατ-τρικ του Λιονέλ Μέσι στη νίκη (1-4) της Μπαρτσελόνα με την αντίδρασή του να είναι χαρακτηριστική. (VIDEO)

Η Μπαρτσελόνα συνέτριψε 4-1 την Μπέτις στη Σεβίλλη με τον Λιονέλ Μέσι να φθάνει στο χατ-τρικ και τον Λουίς Σουάρες να πετυχαίνει το άλλο γκολ, ενώ οι οπαδοί των "βερδιμπλάνκος" αποθέωσαν μαζικά τον Αργεντινό φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του και χειροκροτώντας.

Ο Αργεντινός σταρ των "μπλαουγκράνα" ήταν βγαλμένος από άλλον πλανήτη, πέτυχε πανέμορφα γκολ έκανε συμπαίκτες και αντιπάλους να τραβήξουν τα μαλλιά τους για τις απίστευτες εμπνεύσεις του.

Άνοιξε το δρόμο για την επικράτηση της ομάδας της Βαρκελώνης στην Ανδαλουσία με απίθανη εκτέλεση φάουλ, έφθασε να έχει περισσότερα γκολ από όσα συνολικά η Ρεάλ με αυτόν τον τρόπο τις τελευταίες οκτώ σεζόν.

Ο γκολκίπερ των Ανδαλουσιάνων, Πάου Λόπεθ, υπέμεινε το μαρτύριο από τον 31χρονο Νοτιοαμερικανό. Μάλιστα, έμεινε εμβρόντητος από το τέταρτο γκολ της Μπαρτσελόνα, πέμπτο της αναμέτρησης και τρίτο του Μέσι. Η αντίδρασή του, όπως τη συνέλαβε η κάμερα τηλεοπτικής μετάδοσης του ματς ήταν χαρακτηριστική:

Θυμηθείτε τα highlights του ματς στο "Μπενίτο Βιγιαμαρίν":

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ