ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Για πρώτη φορά μαζί Μέσι - Σουάρες - Γκριεζμάν

Barcelona's head soccer coach Ernesto Valverde gestures during a friendly soccer match between Barcelona and Vissel Kobe at Noevir Stadium in Kobe, western Japan Saturday, July 27, 2019.  Barcelona won 2-0. (AP Photo/Eugene Hoshiko)
Barcelona's head soccer coach Ernesto Valverde gestures during a friendly soccer match between Barcelona and Vissel Kobe at Noevir Stadium in Kobe, western Japan Saturday, July 27, 2019. Barcelona won 2-0. (AP Photo/Eugene Hoshiko) AP PHOTO/EUGENE HOSHIKO

Η Μπαρτσελόνα διέρχεται αγωνιστική κρίση όμως ο Ερνέστο Βαλβέρδε μπορεί να αισιοδοξεί καθώς κόντρα στην Βιγιαρεάλ θα παίξουν για πρώτη φορά μαζί οι Μέσι, Σουάρες και Γκριεζμάν.

Η ήττα στην Γρανάδα με 2-0 από την ομώνυμη ομάδα είχε ως αποτέλεσμα η Μπαρτσελόνα να γυρίσει 25 χρόνια πίσω για να βρει ανάλογο κακό ξεκίνημα στο ισπανικό πρωτάθλημα, ενώ επιβεβαίωσε αυτό που γράφεται και λέγεται κατά κόρον το τελευταίο διάστημα πως βρίσκεται σε αγωνιστική κρίση.

Το γεγονός αυτό δημιουργεί έξτρα πίεση στον Ερνέστο Βαλβέρδε ενόψει του αποψινού (24/9, 22:00) εντός έδρας αγώνα με την Βιγιαρεαλ για την εμβόλιμη 6η αγωνιστική της La Liga, με τον Τσινγκούρι να έχει πάντως δύο καλούς λόγους να είναι αισιόδοξος για επιστροφή στις νίκες.

Ο ένας έχει να κάνει με την εντυπωσιακή εικόνα των μπλαουγκράνα στα δύο πρώτα εντός έδρας ματς πρωταθλήματος της φετινής La Liga, όπου ισοπέδωσε με σκορ 5-2 τόσο την Μπέτις όσο και την Βαλένθια και ο δεύτερος αφορά μία μεγάλη επιστροφή.

Αυτή του Λιονέλ Μέσι, που μετά τον αγώνα με την Ντόρτμουντ που μπήκε αλλαγή στο 59' (αντί του Ανσού Φατί) και αυτόν με την Γρανάδα που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 46' (στη θέση του Κάρλος Πέρεθ), εμφανίζεται πλέον πανέτοιμος για το ντεμπούτο του ως βασικός τη φετινή σεζόν.

Barcelona's Messi, right, and Granada's Angel Montoro fight for the ball during the Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Granada at the Los Carmenes stadium in Granada, Spain, Saturday, Sep. 21, 2019. (AP Photo/Miguel Morenatti)
Barcelona's Messi, right, and Granada's Angel Montoro fight for the ball during the Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Granada at the Los Carmenes stadium in Granada, Spain, Saturday, Sep. 21, 2019. (AP Photo/Miguel Morenatti) AP PHOTO/MIGUEL MORENATTI

Κάτι τέτοιο σημαίνει πως για πρώτη φορά φέτος θα δούμε την επιθετική τριπλέτα που ονειρεύονταν οι φίλοι της "Μπάρσα" από τις αρχές του καλοκαιριού, με τον Μέσι να έχει συμπαραστάτες στην επίθεση τους Λουίς Σουάρες και Αντουάν Γκριεζμάν.

Σε αυτό το ματς δεν υπολογίζονται από τον Βαλβέρδε οι τραυματίες Τζόρντι Άλμπα και Σαμουέλ Ουμτιτί, με την "Mundo Deportivo" να αναφέρει πως η πιθανότερη ενδεκάδα είναι η εξής: Τερ Στέγκεν, Σεμέδο, Πικέ, Λανγκλέ, Φίρπο, Μπουσκέτς, Αρτούρ, Ντε Γιονγκ, Σουάρες, Γκριεζμάν, Μέσι.

Μπαρτσελόνα: Για πρώτη φορά μαζί Μέσι - Σουάρες - Γκριεζμάν

Σημειώνεται πως Μπαρτσελόνα και Βιγιαρεάλ φτάνουν σε αυτό το ραντεβού ως οι ομάδες με τις καλύτερες επιθέσεις στις πρώτες πέντε αγωνιστικές (12 γκολ η κάθε μία), με την Μπαρτσελόνα να έχει ωστόσο παθητικό 9 τερμάτων και την Βιγιαρεάλ να έχει δει την εστία της να παραβιάζεται 8 φορές.

Photo Credits: AP Photo/Eugene Hoshiko, AP Photo/Miguel Morenatti

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Βαλβέρδε: "Δεν είναι φυσιολογικό τρία πέναλτι εις βάρος μας σε έξι ματς"
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ