ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Έχει καταλήξει στον Λαουτάρο και θα παίξει ρέστα

Inter Milan's Lautaro Martinez celebrates after scoring the opening goal of his team during the group F Champions League soccer match between F.C. Barcelona and Inter Milan at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Oct. 2, 2019. (AP Photo/Emilio Morenatti)
Inter Milan's Lautaro Martinez celebrates after scoring the opening goal of his team during the group F Champions League soccer match between F.C. Barcelona and Inter Milan at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Oct. 2, 2019. (AP Photo/Emilio Morenatti) AP PHOTO/EMILIO MORENATTI

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες είναι ο επιθετικός που έχει καταλήξει η Μπαρτσελόνα ότι θέλει για το καλοκαίρι και ετοιμάζει δυνατή κίνηση στην Ίντερ για τον Αργεντινό στράικερ.

Η Μπαρτσελόνα θέλει να κινηθεί για σέντερ φορ το καλοκαίρι και ο επιθετικός που θέλει όσο κανένας άλλος, είναι ο Λαουτάρο Μαρτίνες. Οι άνθρωποι των μπλαουγκράνα κάνουν από τώρα τον σχεδιασμό τους και έχουν καταλήξει στον Αργεντινό στράικερ της Ίντερ, ετοιμάζοντας την πρόταση που θα καταθέσουν για να αποσπάσουν το πολυπόθητο "si" από τους νερατζούρι.

Τα ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν η Μπαρτσελόνα θα προσφέρει 70 εκατ. ευρώ και δύο παίκτες ως ανταλλάγματα στην Ίντερ, ώστε εκείνη να παραχωρήσει τον Λαουτάρο. Οι δυο παίκτες που δίνει η Μπάρτσα, είναι οι Αρτούρο Βιδάλ και τον Νέλσον Σεμέδο.

Αναφορικά με τις αποδοχές του στην ομάδα της Καταλωνίας, αναμένεται να φτάνουν τα 7 εκατ. ευρώ ετησίως, που είναι πολλά παραπάνω απ' αυτά που λαμβάνει στην Ίντερ. Μένει να δούμε ποιες είναι οι διαθέσεις και του ίδιου του ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα πρέπει να πάρει μια απόφαση καριέρας σε λίγους μήνες.

AP Photo/Emilio Morenatti

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ