ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Επιστρέφει ο Κουτίνιο, δεν ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του η Μπαγέρν

Barcelona forward Philippe Coutinho, right, celebrates the opening goal during the Spanish La Liga soccer match between Villarreal and FC Barcelona at the Ceramica stadium in Villarreal, Spain, Tuesday, April 2, 2019.(AP Photo/Alberto Saiz)
Barcelona forward Philippe Coutinho, right, celebrates the opening goal during the Spanish La Liga soccer match between Villarreal and FC Barcelona at the Ceramica stadium in Villarreal, Spain, Tuesday, April 2, 2019.(AP Photo/Alberto Saiz) AP

Η Μπάγερν Μονάχου δεν θα ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του Φελίπε Κουτίνιο ύψους 120.000.000, ο οποίος μετά από ένα χρόνο ως δανεικός στους "βαυαρούς" με τους οποίους πήρε το Champions League θα γυρίσει στην Μπαρτσελόνα.

Τον περασμένο Αύγουστο η Μπαρτσελόνα παραχώρησε τον Φελίπε Κουτίνιο ως δανεικό στη Μπάγερν Μονάχου έναντι 8.500.000 ευρώ και έχοντας οψιόν αγοράς 120.000.000 ευρώ. Η διοίκηση των "βαυαρών" αποφάσισε να μην ενεργοποιήσει την οψιόν και έτσι ο Βραζιλιάνος διεθνής, ο οποίος μετακόμισε στο Μόναχο και αγωνίστηκε στο πλευρό των πρωταθλητών της Ευρώπης για ένα χρόνο, επιστρέφει στους Καταλανούς.

Να θυμίσουμε ότι ο Κουτίνιο ήταν εκ των πρωταγωνιστών στη νίκη της Μπάγερν επί της Μπαρτσελόνα με 8-2 στον ημιτελικό του Champions League πετυχαίνοντας δύο γκολ τα οποία δεν πανηγύρισε και λίγες μέρες αργότερα έφτασε στην κορυφή της Ευρώπης με τους "βαυαρούς" που επικράτησαν 1-0 της Παρί στον τελικό.

Η Μπάγερν με ανακοίνωσή της στο προσωπικό της λογαριασμό στο tweeter ευχαρίστησε τον 28χρονο μεσοεπιθετικό για τη συμβολή του: "Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Φελίπε Κουτίνιο. Με τη δημιουργικότητά του και την εξαιρετική τεχνική του ζωντάνεψε το παιχνίδι”, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος των “βαυαρών”, Καρλ-Χάινς Ρουμενίγκε, ενώ μεταξύ των άλλων σχολίασε ως σωστή και την απόφαση του συλλόγου να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Βραζιλιάνος διεθνής τη φετινή σεζόν μέτρησε με τη φανέλα της Μπάγερν συνολικά 38 συμμετοχές και πέτυχε 11 γκολ ενώ είχε και 9 ασίστ ενώ πανηγύρισε το τρεμπλ.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ