ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Επεκτείνει το συμβόλαιο του Νέλσον Σεμέδο

Barcelona's Nelson Semedo and Real Madrid's Sergio Ramos, right, compete for the ball during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, March 1, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's Nelson Semedo and Real Madrid's Sergio Ramos, right, compete for the ball during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, March 1, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Mundo Deportivo", η Μπαρτσελόνα αποφάσισε να επεκτείνει το συμβόλαιο του Νέλσον Σεμέδο μέχρι το 2025, με την προοπτική να τον ... πουλήσει.

Η Μπαρτσελόνα φαίνεται να προχωράει στην σκέψη που είχε προ κορονοϊού, να επεκτείνει το συμβόλαιο του Νέλσον Σεμέδο για άλλα τρία χρόνια, ήτοι μέχρι το 2025, σύμφωνα με δημοσίευμα της Mundo Deportivo. Το ισχύον συμβόλαιο του Πορτογάλου μπακ είχε ισχύ μέχρι το 2022.

Ο λόγος που οι "Μπλαουγκράνα" επέκτειναν την συνεργασία τους με τον 26χρονο, είναι γιατί ποντάρουν πολλά στον ατζέντη του παίκτη, Ζόρζε Μέντες, προκειμένου αυτός να τους φέρει μία συμφέρουσα οικονομική πρόταση για τον Σεμέδο ή να γίνει ανταλλαγή με κάποιον μεταγραφικό στόχο της ομάδας.

Το όνομα του Σεμέδο έχει πέσει στο τραπέζι για ανταλλαγή τόσο για την απόκτηση του Μιραλέμ Πιάνιτς από την Γιουβέντους, όσο και του Λαουτάρο Μαρτίνεζ από την Ίντερ, ωστόσο σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο.

Την φετινή χρονιά ο Σεμέδο αγωνίστηκε 38 φορές με τους Καταλανούς με απολογισμό 6 ασίστ.

AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ