ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ενδιαφέρεται για Μάξι Γκόμες

Valencia's Maxi Gomez controls the ball during the Champions League group H soccer match between Valencia and Chelsea at the Mestalla stadium in Valencia, Spain, Wednesday, Nov. 27, 2019. (AP Photo/Alberto Saiz)
Valencia's Maxi Gomez controls the ball during the Champions League group H soccer match between Valencia and Chelsea at the Mestalla stadium in Valencia, Spain, Wednesday, Nov. 27, 2019. (AP Photo/Alberto Saiz) AP

Σύμφωνα με τον "Cadena SER", η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ουρουγουανού επιθετικού, Μάξι Γκόμες απ' τη Βαλένθια, προκειμένου να αποτελέσει τον διάδοχο του Λουίς Σουάρες.

Τα τελευταία 24ωρα τα πάντα στον οργανισμό της Μπαρτσελόνα περιστρέφονται γύρω α π' την παραμονή ή όχι του Λιονέλ Μέσι στην ομάδα και τη νέα σεζόν. Ωστόσο, την ίδια στιγμή οι διοικούντες την ισπανική ομάδα δουλεύουν και κάποιες μεταγραφικές υποθέσεις προκειμένου να είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο.

Με τον Λουίς Σουάρες να βρίσκεται εκτός πλάνων του Ρόναλντ Κούμαν, είναι δεδομένο πως οι Καταλανοί θα κινηθούν -ανεξάρτητα απ' την εξέλιξη της υπόθεσης Μέσι- για την απόκτηση ενός επιθετικού. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό "Cadena SER", οι μπλαουγκράνα έχουν δείξει ενδιαφέρον για την επιθετικό της Βαλένθια, Μάξι Γκόμες.

O 24χρονος φορ είχε την περσινή σεζόν 10 γκολ και τέσσερις ασίστ σε 43 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τις νυχτερίδες, αποτελώντας τον παρτενέρ του Ροντρίγκο Μορένο στην επίθεση. Παράλληλα, είναι 17 φορές διεθνής με την Ουρουγουάη, έχοντας σημειώσει και δύο τέρματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μπαρτσελόνα: Αδιέξοδο με Μέσι στο πρώτο ραντεβού των δύο πλευρών
Πατέρας Μέσι: "Δύσκολα θα παραμείνει ο Λίο στην Μπαρτσελόνα"
Λίβερπουλ: Κοντά σε Μπαρτσελόνα ο Βαϊνάλντουμ
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ