ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ελεύθερο το πεδίο για Ντε Λιχτ

Bayern's Robert Lewandowski, left, and Ajax's Matthijs de Ligt challenge for the ball during the Champions League group E soccer match between Ajax and FC Bayern Munich at the Johan Cruyff Arena in Amsterdam, Netherlands, Wednesday, Dec. 12, 2018. (AP Photo/Peter Dejong)
Bayern's Robert Lewandowski, left, and Ajax's Matthijs de Ligt challenge for the ball during the Champions League group E soccer match between Ajax and FC Bayern Munich at the Johan Cruyff Arena in Amsterdam, Netherlands, Wednesday, Dec. 12, 2018. (AP Photo/Peter Dejong) AP

Η καταλανική εφημερίδα "Sport" αναφέρει ότι ο δρόμος της Μπαρτσελόνα για τον Ντε Λιχτ του Άγιαξ είναι ανοιχτός, καθώς η Μπάγερν Μονάχου αποσύρει το ενδιαφέρον της.

Δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών ανέφεραν ότι η Μπαρτσελόνα και ο Άγιαξ είναι κοντά σε συμφωνία για την μετακίνηση του Ντε Λιχτ στους Μπλαουγκράνα. Μάλιστα, είχε οριστεί και το ποσό της μεταγραφής, το οποίο φτάνει τα 70.000.000 ευρώ.

Βέβαια, τίποτα δεν είχε ξεκαθαρίσει, εφόσον και η Μπάγερν, σύμφωνα με γερμανικά Μέσα, διατηρούσε ένα ενδιαφέρον για τον 19χρονο κεντρικό αμυντικό του Αίαντα.

Τα δεδομένα άλλαξαν, αφού η καταλανική εφημερίδα "Sport" αποκαλύπτει ότι η Μπαρτσελόνα βρίσκεται μόνη στην κούρσα διεκδίκησης του Ντε Λιχτ, καθώς οι Βαυαροί έχουν αποσυρθεί από την περίπτωση του Ολλανδού και έχουν στρέψει αλλού το ενδιαφέρον τους. Μάλιστα, κάτι τέτοιο επιβεβαιώνει και το γερμανικό περιοδικό "Sport Bild".

Σε συνέχεια του καταλανικού ρεπορτάζ, η Μπάγερν έχει προσανατολιστεί σε άλλον παίκτη του Άγιαξ και αυτός είναι ο26χρονος επιθετικός, Χακίμ Ζιγιέκ. Η υπόθεση, βέβαια, του Μαροκινού μόνο εύκολη δεν είναι, εφόσον Ρεάλ Μαδρίτης και Ντόρτμουντ φαίνεται να τον έχουν ήδη προσεγγίσει.

Ο Ζιγιέκ έχει πετύχει 14 γκολ στο ολλανδικό πρωτάθλημα, ενώ έχει σκοράρει άλλα δύο τέρματα στο Champions League και όλα απέναντι στους Μερένγκες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
France Football: Οι πέντε καλύτερα αμειβόμενοι παίκτες και προπονητές
Μάχη Κροατίας και Ισπανίας για τον Ντάνι Όλμο
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ