ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Έλεγχος στην Ιταλία για τους μπλαουγκράνα λόγω κοροναϊού

Barcelona's Lionel Messi, 4th from left, celebrates with team mates after scoring his side's fourth goal during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Eibar at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday Feb. 22, 2020. (AP Photo/Joan Monfort)
Barcelona's Lionel Messi, 4th from left, celebrates with team mates after scoring his side's fourth goal during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Eibar at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday Feb. 22, 2020. (AP Photo/Joan Monfort) AP PHOTO/JOAN MONFORT

Ο κοροναϊός έχει θέσει σε επιφυλακή και το ποδόσφαιρο, με την αποστολή της Μπαρτσελόνα να αναμένεται να υποβληθεί σε άμεσο ιατρικό έλεγχο με το που θα πατήσει το πόδι της στην Ιταλία ενόψει του αγώνα με την Νάπολι.

Η Μπαρτσελόνα νίκησε άνετα με 5-0 την Έιμπαρ στο "Καμπ Νόου" το απόγευμα του Σαββάτου και πλέον στρέφει την προσοχή της για το ματς της ερχόμενης Τρίτης κόντρα στην Νάπολι, στην πρώτη κόντρα των δύο ομάδων για τη φάση των "16" του Champions League.

Η αποστολή των μπλαουγκράνα θα αναχωρήσει με προορισμό την Ιταλία το πρωί της Δευτέρας, και σύμφωνα με ρεπορτάζ του ESPN, ο κίνδυνος του κοροναΐού έχει κάνει άπαντες να παίρνουν τα μέτρα τους: για αυτό με το που θα φτάσουν στο αεροδρόμιο θα υποβληθούν σε άμεσο ιατρικό έλεγχο.

Ουσιαστικά, θα γίνει ένας έλεγχος στη θερμοκρασία του σώματος των ανθρώπων της Μπαρτσελόνα και σε περίπτωση που παρατηρηθεί πως κάποιος έχει υψηλό πυρετό, θα διακομιστεί στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.

Όλα αυτά θα γίνουν κατόπιν οδηγιών που έχουν δοθεί από τις ιταλικές υγειονομικές υπηρεσίες στην προσπάθεια της κυβέρνησης της γειτονικής χώρας για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του ιού, που προκάλεσε εκτός των άλλων και ματαιώσεις τεσσάρων αγώνων της Serie A αυτό το Σαββατοκύριακο (Τορίνο - Πάρμα, Αταλάντα - Σασουόλο, Βερόνα - Κάλιαρι και Ίντερ - Σαμπντόρια).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μπαρτσελόνα - Έιμπαρ 5-0: Ρεσιτάλ Μέσι με τέσσερα γκολ
Serie A: Αναβολή στα ματς σε Μιλάνο, Μπέργκαμο και Βερόνα
Serie A: Αναβλήθηκε και το Τορίνο - Πάρμα λόγω κορωναϊού
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ