ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Εξετάζει Φόιτ για το κέντρο της άμυνας

Argentina's Juan Foyth controls the ball during a Copa America Group B soccer match against Qatar at Arena do Gremio, Porto Alegre, Brazil, Sunday, June 23, 2019. (AP Photo/Victor R. Caivano)
Argentina's Juan Foyth controls the ball during a Copa America Group B soccer match against Qatar at Arena do Gremio, Porto Alegre, Brazil, Sunday, June 23, 2019. (AP Photo/Victor R. Caivano) AP PHOTO/VICTOR R. CAIVANO

Σύμφωνα με τη "Mirror", ο Χουάν Φόιτ αναμένεται να αποχωρήσει από την Τότεναμ το προσεχές καλοκαίρι κι η Μπαρτσελόνα εξετάζει την περίπτωσή του ως μία ενδιαφέρουσα εναλλακτική για το κέντρο της άμυνας.

Την περίπτωση του στόπερ της Τότεναμ, Χουάν Φόιτ εξετάζει η Μπαρτσελόνα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της " Mirror". O 22χρονος αμυντικός, που ανήκει στους Spurs την τελευταία τριετία, δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Ζοζέ Μουρίνιο και έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από την αγγλική ομάδα.

Είναι χαρακτηριστικό πως την εφετινή σεζόν, με τον Πορτογάλο τεχνικό στον πάγκο, ο Αργεντινός μετράει μόλις επτά ολιγόλεπτες συμμετοχές, τέσσερις στην Premier League και τρεις στο Champions League. Με τους Τόμπι Αλντερβάιρελντ, Γιαν Βερντόνγκεν και Ντάβιντσον Σάντσες να αποτελούν τις βασικές επιλογές για τα στόπερ, ο χρόνος του Φόιτ θα είναι και την επόμενη σεζόν περιορισμένος.

Γι' αυτό το λόγο, έχει προταθεί σε αρκετές ομάδες, με την Μπαρτσελόνα να βλέπει με θετικό μάτι την περίπτωσή του, ως μία εναλλακτική για τα στόπερ. Με τον Ζεράρ Πικέ να βρίσκεται στη δύση της καριέρας του και τον Σαμουέλ Ουμτιτί να αντιμετωπίζει διαρκώς προβλήματα τραυματισμού την τελευταία διετία, είναι δεδομένο πως οι "μπλαουγκράνα" θα ενισχυθούν στα μετόπισθεν.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Φόιτ αποκτήθηκε αντί 13.000.000 ευρώ από την Εστουδιάντες και είναι δεδομένο πως δεν πρόκειται να δοθεί σε άλλη ομάδα με λιγότερα από 20.000.000 ευρώ, παρά το γεγονός πως δεν είναι στις βασικές επιλογές, ούτε έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

Photo Credits: AP Photo/Victor R. Caivano

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ