ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Δέχτηκε τέσσερα γκολ και γύρισε 70 χρόνια πίσω!

Barcelona forward Lionel Messi, right, reacts after Villarreal scored their fourth goal during the Spanish La Liga soccer match between Villarreal and FC Barcelona at the Ceramica stadium in Villarreal, Spain, Tuesday, April 2, 2019.(AP Photo/Alberto Saiz)
Barcelona forward Lionel Messi, right, reacts after Villarreal scored their fourth goal during the Spanish La Liga soccer match between Villarreal and FC Barcelona at the Ceramica stadium in Villarreal, Spain, Tuesday, April 2, 2019.(AP Photo/Alberto Saiz) AP PHOTO/ALBERTO SAIZ

Η Μπαρτσελόνα βρέθηκε να προηγείται με 2-0 απέναντι στην Βιγιαρεάλ όμως "κατάφερε" να δεχτεί τέσσερα γκολ σε διάστημα μίας αγωνιστικής ώρας και να γυρίσει στο... 1949!

Ματς που βλέπουμε σπάνια στα ποδοσφαιρικά γήπεδα παρακολούθησε καθηλωμένο το φίλαθλο κοινό στο "Μαδριγάλ" το βράδυ της Τρίτης (κάτι παραπάνω από 19.000 θεατές στις εξέδρες), με την Μπαρτσελόνα να προηγείται με 2-0 με τους Κουτίνιο και Μάλκομ παρά την απουσία του Μέσι από την ενδεκάδα αλλά να ακολουθεί.. ομοβροντία.

Οι γηπεδύχοι όχι μόνο δεν πέταξαν λευκή πετσέτα αλλά έφτασαν σε μία απίστευτη ολική ανατροπή, με τέσσερις διαφορετικούς παίκτες (Τσουκουέζε, Εκαμπί, Ιμπόρα, Μπάκα) να βρίσκουν δίχτυα και να οδηγούν το "κίτρινο υποβρύχιο" στο 4-2 με τη συμπλήρωση 80 λεπτών.

Μπορεί μάλιστα στο φινάλε οι Καταλανοί να "έσωσαν" τον βαθμό με το κρεσέντο των Μέσι και Σουάρες, ωστόσο με την ανατροπή της η Βιγιαρεάλ έγραψε ιστορία αφού έγινε η πρώτη ομάδα μετά από 60 χρόνια που έβγαλε τέτοια δυναμική αντίδραση κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Η τελευταία φορά σε ματς ισπανικού πρωταθλήματος που η "Μπάρσα" βρέθηκε να προηγείται αρχικά με δύο γκολ διαφορά και κατόπιν να υπολείπεται με δύο γκολ του αντιπάλου της ήταν τον Νοέμβριο του 1949 στο Βίγκο, με την Θέλτα να μετατρέπει το 0-2 εις βάρος της σε 5-3!

Διαφορά των δύο αγώνων ήταν πως το 1949 η Θέλτα επιβλήθηκε 6-4 της Μπαρτσελόνα, ενώ εν έτει 2019 η Βιγιαρεάλ δεν μπόρεσε να κρατήσει τη μεγάλη νίκη ελέω Μέσι και Σουάρες στο φινάλε.

Photo Credits: AP Photo/Alberto Saiz

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η Μπαρτσελόνα "ένωσε" μαδριλένικα και καταλανικά ΜΜΕ!
Μπαρτσελόνα: Ο Μέσι ισοφάρισε τον Κριστιάνο στα γκολ!
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ