ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Δεν άφησε τον Αρτούρ να μπει στο γήπεδο

Μπαρτσελόνα: Δεν άφησε τον Αρτούρ να μπει στο γήπεδο

Η Μπαρσελόνα δεν άφησε τον Αρτούρ Μέλο να μπει στο γήπεδο για να δει τη ρεβάνς με τη Νάπολι με τον ισπανικό Τύπο να ερμηνεύει την κίνηση των μπλαουγκράνα ως αντίποινα για την απόφαση του Βραζιλιάνου να μην επιστρέψει στις προπονήσεις.

Ο Αρτούρ πήγε στο Camp Nou για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Νάπολι για τη ρεβάνς των 16 του Champions League αλλά έφαγε πόρτα και θα τη δει από την τηλεόραση.

Ο Βραζιλιάνος δεν είχε ενημερώσει την ομάδα για την παρουσία του και το όνομα δεν βρισκόταν στη λίστα των ατόμων (μικρή λόγω των προληπτικών μέτρων κατά του κορονοϊού). Έτσι δεν του επετράπη η είσοδος.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ η Μπάρτσα χρησιμοποίησε ως πρόφαση ότι δεν το γνώριζε και παρά τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα θα μπορούσε να διευκολύνει τον 23χρονο. Έτσι κι αλλιώς το αποτελέσματα του τεστ στο οποίο υποβλήθηκε βγήκε αρνητικό (αυτό υποστηρίζουν Marca, AS και Sport, μόνον η Mundo Deportivo αναφέρει ότι δεν έχουν βγει τα αποτελέσματα). Όλα έχουν εξήγηση στη στάση που κράτησε πριν από μερικές μέρες σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο.

Τότε που αρνήθηκε να επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας με αποτέλεσμα η Μπάρτσα να κινηθεί νομικά εναντίον του.

Υπενθυμίζεται ότι η νέα σεζόν θα βρει τον Αρτούρ στη Γιουβέντους - με προπονητή τον Αντρέα Πίρλο - καθώς η Γηραιά Κυρία ανακοίνωσε την απόκτησή του στις 27 Ιουνίου. Από τότε δεν έχει χρησιμοποιηθεί σε κάποιον από τους αγώνες της ομάδας της Βαρκελώνης. Ή έμενε στον πάγκο ή εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρχουν εξελίξεις στη δικαστική διαμάχη των δύο πλευρών με την Μπαρτσελόνα να κατηγορεί τον Βραζιλιάνο ότι δεν ήταν συνεπής στις υποχρεώσεις του συμβολαίου του (αυτό εκπνέει στο τέλος της σεζόν, όποτε τελειώσει η ευρωπαϊκή περιπέτεια της ομάδας). Εκκρεμεί και μια συνάντηση με τον Ερίκ Αμπιντάλ στην αναζήτηση μιας συμβιβαστικής λύσης.

Photo credits: AP Images

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ