ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Δεν θέλει τον Ράκιτιτς, αλλά τρέμει μην πάει σε ανταγωνιστή

Barcelona's Ivan Rakitic during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Valencia CF at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Sep. 14, 2019. (AP Photo/Joan Monfort)
Barcelona's Ivan Rakitic during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Valencia CF at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Sep. 14, 2019. (AP Photo/Joan Monfort) AP

Ο Ίβαν Ράκιτιτς δεν υπολογίζεται από τον Ερνέστο Βαλβέρδε, πιθανότατα θ' αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα τον Ιανουάριο, αλλά οι μπλαουγκράνα προσπαθούν να βάλουν όρο να μην πάει σε άμεσο ανταγωνιστή καθώς η Ατλέτικο τον θέλει πολύ.

Από το 2014 όταν κι άφησε τη Σεβίλλη για την Μπαρτσελόνα ο Ίβαν Ράκιτιτις δεν έχει περάσει ξανά τόσο δύσκολα στη Βαρκελώνη. Ο 31χρονος Κροάτης μέσος δεν υπολογίζεται από τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος του έχει δείξει με κάθε τρόπο ότι είναι έσχατος στις επιλογές του για τη μεσαία γραμμή.

Ο Ράκιτιτς το έχει πάρει απόφαση ν' αποχωρήσει τον Ιανουάριο, αλλά οι μπλαουγκράνα τρέμουν το ενδεχόμενο να ενισχύσει άμεσο ανταγωνιστή τους. Η Ατλέτικο ενδιαφέρεται για τον Ράκιτιτς και η Μπαρτσελόνα προσανατολίζεται στο να θέσει όρο ώστε να μην μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του άμεσα σε άλλη μεγάλη ισπανική ομάδα.

Η Ίντερ θέλει τον Κροάτη, ωστόσο το ενδιαφέρον έχει ατονήσει για τον Κροάτη σε σχέση με το καλοκαίρι. Το Camp Nou τον αποθέωσε κατά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή στη νίκη επί της Βαγιαδολίδ, ενώ και ο Αντρές Ινιέστα σε σημερινή συνέντευξή του στη Marca τόνισε ότι εάν ήταν προπονητής δεν θα τον άφηνε να φύγει.

Photo credits: AP Images

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ