ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Δεν προπονήθηκε προληπτικά ο Μέσι

Barcelona's Lionel Messi reacts after the end of a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Osasuna at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Thursday, July 16, 2020. (AP Photo/Joan Monfort)
Barcelona's Lionel Messi reacts after the end of a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Osasuna at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Thursday, July 16, 2020. (AP Photo/Joan Monfort) AP PHOTO/JOAN MONFORT

Ο Λιονέλ Μέσι αποκόμισε ένα πρόβλημα τραυματισμού στον αγώνα με τη Νάπολι και δεν συμμετείχε στην προπόνηση της Μπαρτσελόνα για προληπτικούς λόγους, αλλά εκφράζεται αισιοδοξία ότι θα προλάβει τον προημιτελικό με την Μπάγερν.

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε 3-1 της Νάπολι στο Καμπ Νόου και πήρε την πρόκριση για το Final-8 του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά την Μπάγερν. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους "μπλαουγκράνα" ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος πέτυχε ένα γκολ και μοίρασε μία ασίστ κόντρα στους "παρτενοπέι".

Ωστόσο, πέντε ημερες πριν από τον σπουδαίο αγώνα με τους Βαυαρούς, ο Αργεντινος σούπερ σταρ δεν συμμετείχε στην προπόνηση της ομάδας του, αφού αποκόμισε ένα πρόβλημα τραυματισμού στην αναμέτρηση με τη Νάπολι. Συγκεκριμένα, στη φάση του κερδισμένου πέναλτι από τον Καλιντού Κουλιμπαλί, ο 33χρονος επιθετικός χτύπησε λίγο πάνω από τον αστράγαλο, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Ουσιαστικά, δεν έδωσε το παρών στην προπόνηση για προποληπτικούς λόγους.

Photo Credits: AP Photo/Joan Monfort

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ